Evenimente — February 14, 2016 at 12:30 pm

Microsoft Summit la a treia ediție

by

microsoft-summit-editia-2014Microsoft România organizează pe 4 și 5 noiembrie, la Palatul Parlamentului, cea de-a treia ediție a evenimentului de business și tehnologie Microsoft Summit. Cu peste 1.200 de participanți anul trecut, ediția prezentă se va axa pe două teme centrale: inovația și transformarea ca motoare de creștere în afaceri.

Și-au confirmat deja participarea ca vorbitori Don Grantham, President, Microsoft CEE, Oldřich Příklenk, CEO al KPC-Group, s.r.o., firmă ce reprezintă Gartner în România, Cehia și Slovacia și John Stockdale, Senior Partner Stockdale & Associates.

Structura evenimentului urmează tiparul edițiilor precedente, cu sesiuni plenare în deschiderea fiecărei zile, dar și cu numeroase sesiuni susținute de specialiști cu diferite arii de expertiză. Microsoft Summit se adresează atât comunităților tehnice, cât și oamenilor de business. Audiența de anul trecut a reunit un mix echilibrat de oameni de business, specialiști IT și dezvoltatori de software.

Kostas Loukas, General Manager Microsoft Romania a spus: „Microsoft Summit este poate cea mai bună reprezentare a filozofiei noastre de business: asigurăm o platformă care reunește aproape toate segmentele industriei din care facem parte și împreună ne adresăm întregului ecosistem economic și fiecăruia dintre oameni, în mod individual. Anul acesta dorim să axăm discuțiile pe oportunitățile de creștere business-ului, iar studiile demonstrează ca tehnologia este unul din motoarele principale ale creșterii economice, o provocare majoră nu numai pentru România anului 2015, dar și pentru întreaga lume.”