Evenimente — October 3, 2016 at 10:24 am

Simply the Smartest Wireless for a Mobile World!

by

Intre 5 si 6 octombrie, la Romexpo sunt asteptati la expo-conferinta Internet&Mobile World peste 8,000 de factori de decizie din peste 4,500 de companii din tara si din Europa, interesati sa descopere solutii de digitalizare a afacerilor in care sunt implicati.

header-ruckus-1

Cu siguranta ca un eveniment de o asemenea amploare are nevoie de internet wireless. Si nu de orice internet, ci de unul de mare viteza, care sa ofere performante superioare pentru mii de useri conectati simultan. Aceasta solutie va fi sustinuta de echipamentele Ruckus Wireless.

Ruckus este unul din liderii mondiali de pe piata de infrastructura wireless. Echipamentele Ruckus redefinesc fiabilitatea, performanta si flexibilitatea in ceea ce priveste retelele inteligente Wi-Fi.

Cum? Cu ajutorul tehnologiilor Wi Fi integrate:
Acces Pointurile Ruckus sunt primele care folosesc un standard standard 802.11ac Wave 2.

6a00d8341ea9ee53ef01901d2d6c57970b-800wiMU-MIMO (multiple input/multiple output) permite conectarea unui numar mai mare de dispozitive la aceeasi retea, dar si rate de transfer mult imbunatatite, care pot sa ajunga sau chiar sa depaseasca nivelul de 2 GB pe secunda.

 

 

 

 

BeamFlex+ Adaptive Antenna Technology, o tehnologie patentata, este capabila sa extinda acoperirea semnalului de pana la opt ori, dar si sa creasca viteza de transfer de pana la 3 ori.

zf-7982_diagram_increased_antenna_gainSpre deosebire de antena omnidirectionala, care transmite semnalul in toate directiile, BeamFlex directioneaza semnalul catre dispozitivul de receptie spre cea mai buna cale.

 

Unicul distribuitor in Romania a produselor si solutiilor Ruckus Wireless este NetSafe Solutions SRL.

NetSafe Solutions este unul dintre cei mai importanti distribuitori cu valoare adaugata de echipamente si solutii IT din Europa de Est.

NetSafe reprezinta producatori IT de renume mondial: Fortinet, Barracuda Networks, Ruckus Wireless, IXIA, Nomadix, Savvius si Lastline.