NEWS — March 9, 2017 at 10:59 am

Noi solutii de videoconferinta marca POLYCOM

by
Polycom Realpresence-Immersive Studio Flex
Polycom Realpresence-Immersive Studio Flex

POLYCOM a dezvoltat portofoliul cu noi soluții dedicate sistemelor de videoconferință și colaborare.

Soluțiile recent lansate aduc un set important de schimbări: o experiență captivantă de teleprezență și o cameră video cu posibilități avansate de producție video.

Solutia de teleprezenta Polycom Immersive Studio Flex se integreaza cu un perete video de 6 metri, având o capacitate de trei ecrane 4K UltraHD. Varianta Flex vine cu camere video montate central pentru un contact vizual îmbunătățit, posibilitatea de a fi corect si complet vizibil, chiar și atunci când vorbitorul stă în picioare, ecrane mai largi de 84 inci pentru o imagine mai clară, capacitatea de a cuprinde pana la 9 partcipanți într-un singur rând sau 21 de participanți pe două rânduri.


Polycom EagleEye Director II
este o cameră video care, în combinație cu  Polycom Group Series livrează o calitate a imaginii rivalizând cu cea a producțiilor video profesionale. Aceasta cameră nu necesită ajustări manuale, știe să facă zoom automat și activează speakerul de la 10 metri distanță, în mai puțin de 3 secunde, calibrându-se excelent atunci când dialogul include mai multe persoane. În combinație cu Polycom® RealPresence Clariti™, EagleEye Director II oferă un set complet de informații analitice: numărul participanților (la începutul, din timpul și la finalul fiecărei întâlniri), date statistice privind gradul de utilizare a sălilor de conferințe – date extrem de utile pentru echipa de management și cea IT.

Immersive Studio Flex și EagleEye Director II vor fi disponibile și în România începând cu luna aprilie a acestui an.