COMUNICATE — July 20, 2020 at 11:47 am

Ingram Micro Romania va distribui soluțiile Check Point

by

Ingram Micro Distribution a semnat parteneriatul cu Check Point, furnizor de top de soluții de securitate cibernetică la nivel global. Ingram Micro România va distribui întregul portofoliu de soluții Check Point.

Check Point_foto1Check Point oferă cel mai extins spectru de tehnologii de securitate pentru protecția companiilor în fața celor mai avansate și nebănuite amenințări. Produsele și soluțiile inovatoare Check Point protejează datele de afaceri în fața potențialelor atacuri devastatoare care pot apărea în toate mediile enterprise, on-premise, mobile sau cloud. Inovația stă la baza soluțiilor Check Point, scalabilitatea, operarea simplă și costul eficient fiind beneficiile de care se bucură în acest moment peste 100.000 de organizații de toate dimensiunile din întreaga lume.

“Securitatea cibernetică este esențială pentru companii, mai ales pe fondul actualei crize care a dus la creșterea atacurilor din ce în ce mai avansate, atât în sectorul public, cât și în cel privat. Soluțiile Check Point incluse în portofoliul nostru îi vor ajuta pe partenerii noștri să își protejeze business-urile și să funcționeze eficient și în siguranță pe piețele pe care le deservesc. Misiunea noastră, de a conecta lumea cu tehnologia, se îmbină armonios cu misiunea Check Point, aceea de a inova permanent și de a furniza soluții de top către organizații de toate dimensiunile. Succesul partenerilor și clienților noștri este scopul acestui parteneriat strategic, care pleacă de la cele mai bune premise”, a declarat Alexandru Tofan, Cyber Security Business Unit Manager,  Ingram Micro Distribution.

“Ne bucurăm să extindem parteneriatul cu Ingram Micro în România și suntem siguri că împreună vom oferi cele mai bune soluții și servicii de securitate către o bază extinsă de parteneri și clienți. Vedem o mare oportunitate în această nouă colaborare. Securitatea cibernetică este un domeniu în continuă schimbare. Există o credință eronată în piață că doar companiile mari sunt mai expuse riscurilor informatice. Însă evoluția amenințărilor cibernetice, digitalizarea crescută și noile modele disruptive de business fac ca securitatea informatică să devină o realitate și o prioritate pentru toate companiile, indiferent de mărime și domeniul de activitate. Misiunea noastră este să inovăm în domeniul “cybersecurity” și să ne asigurăm că protejăm clienții împotriva tuturor tipurilor de atacuri cibernetice, indiferent de mediul în care apar: network, cloud, endpoint, mobility, IOT și vectorii de atac folosiți de către atacatori”, a precizat Daniel Purdilă, Sales Manager, Check Point România.

Prin acest parteneriat, resellerii Check Point vor beneficia de infrastructura, experiența și suportul echipei Ingram Micro România. Aceștia vor avea acces la cele mai noi tehnologii, condiții financiare flexibile, asistență pre-sales și post-sales, suport tehnic de nivel înalt, training-uri, certificări și programe de marketing inovatoare.