NEWS — April 30, 2024 at 2:06 pm

Piletilevi Group devine cel mai mare jucător din Europa Centrală

by

Extinzându-și acoperirea, compania internațională Piletilevi Group, care a cumpărat un pachet majoritar din Bilete.ro în vara anului 2023, devine cel mai mare jucător din Europa Centrală.

Piletilevi Group head office in Tallinn. Author Kaupo KaldaGrupul Piletilevi cumpără un pachet majoritar de acțiuni la două companii poloneze de vânzare de bilete – kicket și Biletomat – și devine, după fuziune, a doua cea mai mare companie de vânzare de bilete din Polonia, precum și cel mai mare jucător din Europa Centrală, intermediind vânzări de bilete în valoare de aproape 320 de milioane de euro pe an.

Grupul Piletilevi, cea mai mare și cunoscută platformă de vânzare de bilete din statele baltice, a început să se extindă puternic în Europa Centrală în vara anului 2023, când a cumpărat mai întâi un pachet majoritar de acțiuni la una dintre cele mai mari companii de ticketing din România, Bilete.ro.

Bilete.ro operează pe piața din România de 18 ani, înregistrând vânzări de peste 2 milioane de bilete pe an. Principalele zone deservite sunt evenimentele culturale, sportive, concerte și festivaluri, divertisment pentru copii și teatru.