Internet/Telecom — May 28, 2024 at 9:46 am

Achiziționează acum pachetul Vodafone AI Ready, cu facturare lunară

by

Noul pachet Vodafone AI Ready este realizat special pentru a facilita transformarea digitală și competitivitatea pe piață a afacerilor.

1714370554526Îți aducem o soluție cloud completă și securizată, bazată pe AI care te ajută să îți desfășori activitatea în siguranță, de oriunde. Într-un singur pachet ai licența Microsoft 365 Business Premium pentru productivitate sporită, cel mai nou produs, Copilot pentru Microsoft 365 și date mobile de la Vodafone, care vor face ca munca hibridă să funcționeze mult mai ușor.

Ce include pachetul Vodafone AI Ready

• Ai servicii în cloud și Aplicațiile Microsoft 365 pentru desktop, web și dispozitive mobile, care te ajută să colaborezi în timp real pentru a crește productivitatea afacerii tale, în siguranță.

• Îți protejezi datele de accesul neautorizat cu ajutorul autentificării multi factor și îți aperi afacerea de amenințările cibernetice cu protecția la nivel înalt împotriva phising-ului, ransomware-ului și a pierderii datelor.

• Facilitezi munca hibridă și gestionezi accesul de la distanță pentru angajați, în timp ce menții standardul de securitate, având opțiunea de a bloca accesul neautorizat.

Copilot pentru Microsoft 365

• Economisești timp și crești productivitatea cu noul tău Copilot, un asistent virtual bazat pe inteligență artificială dezvoltată într-un mod responsabil și sigur.

• Folosind inteligența artificială, scurtezi timpul de execuție al task-urilor și facilitezi accesul la date si cunoștințe. Oferi suport pentru creativitate și inovație în afacerea ta.

10 GB Date mobile naționale

• Ai soluții sigure și stabile de date mobile, astfel încât să ai o experiență excelentă, în rețeaua pe care te poți baza, certificată de umlaut.

• Conform certificării umlaut “Best in test” din martie 2024 pentru rețeaua mobilă Vodafone.

Comandă acum!