Internet/Telecom — May 28, 2024 at 11:32 am

realme lansează oficial modelul C67 în România

by

realme, brandul cu cea mai rapidă ascensiune din piață este pregătit să redefinească standardul din segmentul accesibil odată cu lansarea noului model C67. Noul telefon din seria C este cel mai performant de până acum, oferind o platforma Snapdragon pe 6nm, o cameră de 108MP și o baterie generoasă.

Imagine1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

realme a vândut peste 100 de milioane de unități din seria C, cel mai vândut model fiind C55, fapt care demonstrează nevoia și cererea puternică pentru telefoanele accesibile, dar cu performanțe de top. Această realizare nu este doar o dovadă a popularității brandului, ci și a faptului ca tinerii consumatori caută soluții fiabile și accesibile. Noul C67 indică faptul că există o piață solidă pentru telefoanele accesibile, care oferă caracteristici și performanțe competitive.

Imagine2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

realme C67 este primul telefon din seria C care folosește o platformă Snapdragon. Așadar, performanțele întâlnite în acest segment cresc considerabil. Noul C67 a obținut un scor de 330K puncte în AnTuTu, punctaj care arată puterea brută a procesorului folosit. Chipsetul Snapdragon 685 este optimizat pentru putere și eficiență, pentru o experiență plăcută, fără probleme, chiar și în sarcini solicitante. În comparație cu realme C55, realme C67 aduce o creștere de 15% în performanța CPU, și o creștere de 10% în performanța GPU, împreună cu o frecvență de 2.8GHz.

Imagine3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

realme C67 dispune de un ecran LCD IPS cu o rată de refresh de 90Hz și o luminozitate maximă de 800nits, fiind foarte vizibil chiar și în lumina directă a soarelui. Mai mult, C67 este primul telefon din gama sa de preț care elimină suportul plastic al ecranului, care este o caracteristică de design în mod obișnuit rezervată dispozitivelor de vârf, din cauza complexității structurale.

Imagine4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

realme C67 se mândrește cu o cameră de 108MP, având cel mai mare senzor din acest segment de preț. De asemenea, noua cameră dispune și de zoom in-senzor 3x și poate realiza fotografii direct la rezoluția maximă de 108MP. În același timp, tehnologia de zoom in-senzor 3x utilizează 12 milioane de pixeli în centrul senzorului de 108MP pentru a realiza fotografii cu zoom fără pierderi de calitate. Împreună cu acest zoom, realme C67 aduce și funcția de Portret 3X, care este o opțiune mai bună pentru fotografierea oamenilor, păstrându-i clar în focalizare cu bokeh natural pentru adâncime adăugată. Datorită celei mai mari dimensiuni a senzorului din segment, realme C67 are cele mai bune capacități de fotografiere în condiții de lumină scăzută, cu o creștere de 132% a suprafeței de detectare a luminii. Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot captura fotografii cu un colorit excelent, adâncime și claritate chiar și în condiții de lumină scăzută.

Imagine5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nici partea software nu a fost uitată, iar noul C67 este disponibil cu Mini Capsule 2.0. Utilizatorii vor putea interacționa mai eficient cu Mini Capsule 2.0 în diferite aplicații precum playerul audio sau aplicația de vreme. Notificările pop-up dinamice vor permite un control mai eficient, mai rapid și mai elegant, fără ca aplicațiile să fie deschise în prim-plan.

Mai mult decât atât, C67 este un campion și când vine vorba de memorie. Cu 256GB de stocare și 8GB RAM, C67 este un adevărat campion printre telefoanele accesibile. De asemenea, difuzoarele stereo, bateria de 5000mAh cu încărcare rapidă la 33W, completează datele tehnice impresionante.

realme C67 va fi disponibil începând de astăzi la partenerii locali cu un preț recomandat de 899 RON pentru varianta de 128GB și 999 RON pentru varianta de 256GB.