Data Center / Storage — May 29, 2024 at 3:50 pm

Soluțiile de infrastructură Vertiv pregătite pentru inteligența artificială sunt în centrul atenției la Datacloud Global Congress 2024

by

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, își va prezenta cele mai recente inovații la Datacloud Global Congress, întâlnirea la vârf a directorilor seniori și liderilor din spațiul TIC (tehnologia informației și comunicației), în perioada 4-6 iunie la Cannes, Franța. Vertiv va prezenta cele mai recente progrese în soluțiile de infrastructură pentru aplicațiile AI (inteligență artificială) și HPC (calcul de înaltă performanță) la standul său #72, oferind vizitatorilor posibilitatea de a experimenta inovațiile sale direct și de a intra în legătură cu experți în tehnologie.

Albertazzi-GiordanoGiordano (Gio) Albertazzi, CEO Vertiv, spune: „Datacloud oferă în mod constant conținut care provoacă gândirea și participanți dornici să afle despre modul în care industria avansează în tehnologia centrelor de date. Așteptăm cu nerăbdare să prezentăm produsele și soluțiile noastre end-to-end care sprijină infrastructura digitală critică și adoptarea AI pentru clienți și să evidențiem poveștile recente de succes care demonstrează modul în care îi ajutăm pe clienții noștri să abordeze provocările lor unice.”

La standul Vertiv, participanții vor putea experimenta aplicația Vertiv™ XR, Showroom-ul virtual și se vor alătura tururilor VR ghidate exclusive pentru a se familiariza cu cele mai recente oferte de gestionare termică și a energiei care susțin aplicațiile AI ale clienților și pentru a le explora capacitățile prin intermediul experiențelor virtuale și de realitate augmentată. Participanții vor avea, de asemenea, oportunitatea exclusivă de a vedea soluțiile integrate Vertiv de ultimă generație pentru alimentarea și răcirea unor varietăți de aplicații AI critice. Cu cel mai complet portofoliu de sisteme de alimentare și răcire, expertiză aprofundată și acoperire globală, Vertiv este un partener de soluții preferat pentru cei mai importanți producători de cipuri AI din lume.

Vertiv va contribui la aceste sesiuni cheie astfel:

Viitorul centrelor de date: Cum ținem pasul cu cerințele AI și HPC?
5 iunie, 10:20 – 11:00 am CEST, Palais des Festivals, Cannes

Fiți alături de Gio Albertazzi, CEO Vertiv, și de alți experți din industrie în această sesiune ce nu trebuie ratată, care pune în discuție modalitățile prin care putem naviga cu succes în era AI și gestiona cerințele HPC pe această piață cu creștere rapidă.

Albertazzi va prezenta aspectele cheie privind modernizările și construcțiile noi, discutând despre modul în care disponibilitatea energiei devine un factor determinant pentru succesul adoptării AI. El va prezenta, de asemenea, informații despre modul în care parteneriatele cu producătorii de top de microcipuri AI remodelează industria și despre modul în care Vertiv își aplică deceniile de experiență și progresele de pionierat pentru a susține și alimenta adoptarea AI astăzi și pentru a permite dezvoltarea viitoare a aplicațiilor AI.

Centrul de date Gulf Data Hub oferă soluții eficiente din punct de vedere energetic pentru a permite construirea eficientă a centrelor de date
5 iunie, 14:55 – 15:10 pm CEST, Palais des Festivals, Cannes

• Tarek Ghaoui, director de portfoliu, Gulf Data Hub (GDH)
• Tassos Peppas, director regional pentru Orientul Mijlociu, Turcia și Africa Centrală (METCA), Vertiv
• Ian Paul, director de segmente strategice colo & hyperscale pentru METCA, Vertiv

Gulf Data Hub (GDH) este un furnizor de top de servicii de colocare și centre de date special create, care operează șase centre de date în Dubai Silicon Oasis (DSO), trei dintre ele având o capacitate de 16 MW fiecare. Cel mai recent efort al GDH a implicat conceptualizarea unei unități de cercetare moderne și eficiente din punct de vedere energetic, dedicate biotehnologiei și generării de energie regenerabilă. Obiectivul său principal a fost să integreze elementele arhitecturale și tehnologice, acordând prioritate sustenabilității mediului și minimizând amprenta ecologică asociată cu instalația. Participați la sesiune pentru a afla mai multe despre cum soluțiile Vertiv au contribuit la creșterea eficienței totale a centrului de date GDH, la menținerea fiabilității maxime și la întreținerea ușoară.

Revoluționarea peisajului datelor din Suedia: o privire asupra evoluției centrului de date de ultimă generație Conapto cu suportul pentru rețea dinamică de la Vertiv
6 iunie, 11:10 – 11:25 am CEST, Palais des Festivals, Cannes

• Stefan Nilsson, director comercial, Conapto
• Andrea Ferro, VP channel, aplicații IT & edge pentru EMEA, Vertiv
• Victor Elm, director segment strategic și parteneri, colo & hyperscale pentru Europa de Nord, Vertiv

Principala provocare adusă de Conapto a fost cum să maximizeze potențialul întregii capacități a sistemului de alimentare neîntreruptibilă (UPS). Vertiv, Conapto și Fever Energy au preluat această provocare actualizând instalația existentă și asigurând calificarea Conapto pentru programul FFR (Fast Frequency Reserve) care ajută la stabilizarea rețelei naționale, demonstrând capabilitățile sistemului UPS în conformitate cu piața de energie electrică. Citiți comunicatul de presă și studiul de caz pentru a afla mai multe despre proiect.

În seara zilei de 5 iunie, Vertiv va găzdui evenimentul exclusiv Data Center Networking (DCN), o seară excepțională plină de discuții captivante și oportunități de relaționare cu lideri și vizionari din industrie, pentru a obține o perspectivă asupra celor mai recente tendințe, inovații și bune practici din industrie.

Vertiv se află, de asemenea, pe lista scurtă la trei categorii pentru premiile Datacloud Global Awards 2024: Excelență în Data Center Europa și Decarbonizarea Electricității cu Conapto; plus Excelență în Data Center Orientul Mijlociu și Africa împreună cu Medallion.

Pentru mai multe informații despre participarea Vertiv la Datacloud Global, vizitați Vertiv.com sau urmăriți Vertiv pe LinkedIn.