Evenimente — May 30, 2024 at 8:52 pm

Dyson și-a unit forțele cu Dior în cadrul celei de-a 77-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes

by

Dyson și-a unit forțele cu Dior în cadrul celei de-a 77-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes. Anul acesta, pentru prima dată, tehnologia Dyson Beauty a fost prezentă în apartamentul Dior de la Hotel Majestic din Cannes, Franța, oferind celebrităților și VIP-urilor o experiență exclusivistă de coafare a părului înainte de a păși pe covorul roșu.

Picture1

Zece ambasadori Dyson din întreaga lume, printre care Larry King, Pierre Saint Sever și Dylan Bradshaw, au creat stiluri pline de farmec pentru acest eveniment. Din partea României, stiliștii Florin Noje și Cătălin Manolache au coafat cele mai notabile vedete, folosind cea mai recentă tehnologie Dyson, uscătorul de păr profesional Dyson Supersonic r™️ și Dyson Supersonic Nural™️.

Tendințele de la Cannes Film Festival

Imagine11Coafuri elegante
„Pentru mine, Cannes înseamnă look-uri strălucitoare și elegente. Consider că este un eveniment plin de farmec la nivel înalt, cu premiere de film și cu rochii couture incredibile. Când vine vorba de păr, vedetele au vrut să aibă parte de multă strălucire, un păr finisat care să arate luxos și sănătos, Pentru a obține acest lucru, produsele Dyson sunt geniale, cum ar fi uscătorul de păr profesional Supersonic r™️ sau uscătorul de păr Supersonic Nural™, ambele au un control inteligent al căldurii, astfel încât să poți avea grijă cu adevărat de sănătatea părului tău și să creezi acele aspecte dorite”, a declarat ambasadorul global Dyson Larry King.

Întoarcerea glamourului pe covorul roșu

Larry King: „Glamourul și aspectul elegant sunt încă în tendințe din sezonul trecut. Este cool ca un look dezordonat să onoreze un covor roșu. Pentru a obține adevărata eleganță și sofisticare pe covorul roșu, ai nevoie de o ținută curată care să-ți pună în lumina coafura strălucitoare”.

Dylan Bradshaw: „La Cannes a fost vorba de o întoarcere la farmecul de modă veche, în comparație cu celelalte festivaluri. Cei mai mulți dintre invitați, actori și regizori optează întotdeauna pentru rochii clasice și pentru farmecul de modă veche, ca la Hollywood. Coafura tip wet-look a fost, de asemenea, foarte populară”.

Pierre Saint Sever: „Este important să iei în considerare vremea atunci când te pregătești pentru covorul roșu la festival. Fiți pregătiți pentru orice, pregătiți-vă pentru umiditate și lucrați rapid! Mai presus de toate, înțelegeți nevoile clientulu”.

Imagine3Imagine4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cărările pe mijloc și cozile înalte, preferate de vedete

Izabel Goulard, coafată de către ambasadorul Larry King

„Pentru coafura lui Izabel am îndreptat păru cu Dyson Corrale™️, iar apoi am folosit aparatul de îndreptat părul Dyson Airstrait™ pentru un efect de netezire atunci când am realizat o coadă puternică de cal sau un coc cu cărare elegentă pe mijloc. Pentru a pune în valoare cărările, a fost esențial să folosim instrumentele Dyson, cum ar fi uscătorul de păr Supersonic r™.

Neelam Gill, coafată de către ambasadorul Lilli Bridger

„Neelam și-a dorit un look simplu și perfect pentru covorul roșu. Așa că am folosit o combinație între aparatul de îndreptat părul Dyson Airstrait™ și placa de păr Corrale™ pentru a crea o coadă înaltă și strălucitoare, cu o cărare fermă pe mijloc.”

Cele mai remarcabile coafuri realizate de ambasadorii Dyson

Chiara King, coafată de Florin Noje

Imagine5Picture2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru look-ul de pe covorul roșu al Chiarei, Florin s-a inspirat din stilurile din trecut, astfel încât acum să creeze ceva unic și șic, un coc elegant cu șuviță pe mijloc, care să se potrivească cu rochia roz deschis. Acesta a  folosit uscătorului de păr profesional Dyson Supersonic R™️, a format șuvițe netede, ondulate cu placa Dyson Corrale™ și a asamblat un coc texturat, cu ajutorul unei plase. Florin a  finalizat coafura, folosind Dyson Supersonic™ și accesoriul cu difuzor pentru a ține la distanță firele rebele de păr.

Izabel Goulard, coafată de Larry King

Imagine6Imagine3

Imagine7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inspirație: Look glamour, curat, cu multă strășucire

Stilistul secționat partea din spate a părului și a creat o coadă de cal strânsă și joasă. Apoi, acesta a luat o secțiune de păr de 5 cm deasupra urechii și a adus- la linia părului din față. Aceasta a fost trasă strâns la spate pentru a defini linia ochilor. Pentru pasul final, s-a folosit placa  Dyson Corrale™ pentru a netezi secțiunile rămase de o parte și de alta a cărării, fixându-le într-o altă coadă de cal. Părul a fost înnodat și fixat cu ace.

Golshifteh Farahani, coafată de Larry King

Imagine9

Inspirație: Pentru acest look, stilistul a vrut să scoată în evidență textura naturală a părului lui Golshifteh și să obțină bucle definite.

S-a folosit uscătorul de păr profesional Dyson Supersonic r™ cu accesoriul difuzor pentru a defini buclele. Au fost adaugate extensii care să se potrivească cu textura părului lui Golshifteh și s-a folosit difuzorul pentru a spori textura și a crea un aspect rebel. Coafura a fost finisată, folosind placa Dyson Corrale™ pentru a lustrui buclele, conferind părului o senzație naturală.

Marta Lozano, coafată de Sebastian Iskander

Imagine13Inspirație: Pentru acest look, stilistul a consultat cele șapte coafuri anterioare ale vedetei de pe covorul roșu și a încercat să creeze ceva distinct care să se potrivească cu rochia ei roz deschis. A optat pentru un coc elegant și șic, dar texturat, în același timp.

A fost creață o coadă pe mijloc și s-a folosit uscătorul de păr profesional Dyson Supersonic r™ cu concentratorul pro pentru a netezi părul înainte de a-l forma într-un coc. S-au ondulat câteva șuvițe cu Dyson Corrale™, apoi s-a aplicat puțin fixativ pentru a forma cocul. În cele din urmă, look-ul a fost fixat cu aparatul Dyson Supersonic r™, folosind accesoriul difuzor și pieptenele cu coadă de ac pentru a îndepărta eventualele șuvițe.

Nic Kauffman, coafat de Larry King

Imagine14Imagine15Imagine16

 

 

 

 

 

 

 

Stilistul a început coafura prin a pulveriza părul cu apă și a aplicaț ceară, cremă și argilă pentru a adăuga strălucire. Acesta a utilizat uscătorul de păr Dyson Supersonic r™ și concentratorul profesional pentru a se apropia de rădăcini. A netezit părul și l-a întins ușor, trâgândul înapoi, lăsând în același timp câteva șuvițe care să încadreze fața. Look-ul a fost finalizat, aplicând mai mult produs pe partea din spate a părului pentru a-i îmbunătăți forma, permițând structura generală din față să fie mai vizibilă.

Imagine17Oaspeții suitei Dior vor avea ocazia să exploreze tehnologiile de ultimă generație ale Dyson în materie de frumusețe, inclusiv cele mai recente inovații ale acestora: Uscătorul de păr Dyson Supersonic rTM Professional, uscătorul de păr Dyson Supersonic NuralTM și aparatul de îndreptat părul Dyson AirstraitTM.

Imagine18Ambasadorii de styling vor folosi întreaga gamă de tehnologii de îngrijire a părului Dyson, care dispun de un control inteligent al căldurii pentru a nu deteriora părul prin căldură, pentru a crea stiluri elevate și frumoase în mod eficient și silențios, astfel încât oaspeții să fie pregătiți pentru prestigiosul eveniment.

Experiența exclusivă de styling Dior
Situat în inima Croisette, cu fața spre Marea Mediterană și beneficiind de una dintre cele mai frumoase priveliști ale orașului, apartamentul Dior de la hotelul Majestic este locul de întâlnire cheie pentru celebritățile internaționale în timpul Festivalului de Film de la Cannes. Casa reunește cei mai renumiți make-up artiști, precum și hair stylist și artiști de unghii, pentru a oferi un serviciu exclusivist. Situat la etajul 6 al prestigiosului hotel, într-un decor care este modernizat în fiecare an, apartamentul Dior îi invită pe oaspeți într-un cocon de seninătate în mijlocul agitației festivalului.

 

 

Tehnologia Dyson prezentă în suita Dior

Imagine19Uscător de păr profesional Dyson Superonic r™
Uscătorul de păr Dyson Supersonic r™ Professional este cel mai ușor, mai mic și mai precis instrument de coafare de la Dyson, care beneficiază de tehnologii puternice destinate exclusiv profesioniștilor – un încălzitor raționalizat de nouă tehnologie, motorul Dyson Hyperdymium™ și senzori inteligenți de identificare prin radiofrecvență (RFID) în fiecare accesoriu care comunică cu uscătorul de păr, reglând automat motorul și încălzitorul pentru a oferi un flux de aer și o temperatură optime.

 

Imagine20Uscător de păr Dyson Supersonic Nural™
Auto – se adaptează pentru a spori strălucirea naturală și pentru a ajuta la protejarea sănătății scalpului. Cel mai recent instrument de styling de la Dyson este echipat cu un nou mod de protecție a scalpului care utilizează o rețea de senzori Nural™, reducând automat căldura și fluxul de aer pe măsură ce se apropie de cap, ajutând la protejarea scalpului împotriva deteriorării . Accesoriile noi și îmbunătățite, care se adresează tuturor tipurilor de păr, sunt echipate cu recunoașterea accesoriilor, învățând preferințele de styling ale utilizatorului și simplificându-i rutina pentru o uscare rapidă și sănătoasă, fără căldură extremă.

 

 

Imagine21Aparat de îndreptat Dyson Airstrait™
Fluxul de aer puternic și concentrat usucă și îndreaptă simultan părul de pe umed. Proiectat pentru mai multe tipuri de păr, stilistii pot obține un stil drept natural, cu corp și mișcare, păstrând în același timp rezistența și aspectul sănătos al părului. Coafura de păr este cuprinsă de două brațe, de unde o lamă de aer de înaltă presiune cu unghiuri precise este forțată în jos și în păr, uscând și coafând simultan părul, cu un singur aparat.

 

 

 

 

Imagine22Dyson Corrale™ Professional
Singurul aparat de îndreptat părul cu plăci flexibile, aparatul de îndreptat Dyson Corrale™ Professional dispune de tehnologia de pionierat a plăcilor cu microplaci flexibile, care se îndoaie pentru a modela și aduna părul, aplicând căldură și tensiune uniformă pe toate firele de păr la fiecare trecere și menținându-le perfect aliniate. Potrivită pentru toate tipurile de păr și oferind performanțe profesionale, această unealtă de styling unică dispune de o tehnologie cu baterie litiu-ion cu 4 celule, oferind performanța termică a unei mașini de îndreptat cu fir, dar fără fir, permițând profesioniștilor din domeniul părului să se coafeze oriunde și oricând.  Această tehnologie de vârf a bateriei oferă o autonomie de până la 30 de minute și este complet reîncărcabilă în doar 70 de minute.