NEW TECHNOLOGY — May 30, 2024 at 8:41 pm

Pe urmele lui Cristiano Ronaldo: Binance lansează NFT-urile Madeira, Lisabona și Manchester

by

Binance anunță colecția de NFT-uri Forever Worldwide: The Road to Saudi Arabia, inspirată din cariera lui Cristiano Ronaldo, iar un prim set de NFT-uri cuprinde debutul călătoriei sale fotbalistice: Madeira, Lisabona și Manchester.

Binance CRNoile NFT-uri Madeira, Lisabona și Manchester oferă o modalitate inovatoare de a interacționa cu povestea timpurie a lui Cristiano Ronaldo și sunt disponibile pentru cumpărare în prezent, pe platforma Binance.

Adăugând aceste NFT-uri în colecție, utilizatorii se alătură interviului condus de comunitate cu Cristiano Ronaldo în rol principal și primesc un poster de artă semnat, imprimabil digital.

• NFT-ul Madeira este semnat de Katt Phatt, disponibil în 2.800 de exemplare, la un preț de 35 USD
• NFT-ul Lisabona este semnat de Rodrigo Doin, disponibil în 2.300 de exemplare, la un preț de 35 USD
• NFT-ul Manchester este semnat de John Sheehan, disponibil în 1.700 de exemplare, la un preț de 35 USD

Povestea lui Cristiano Ronaldo: Madeira și Lisabona

Călătoria lui Cristiano Ronaldo spre statutul de superstar a început pe străzile din Madeira. În copilărie, dragostea lui incredibilă pentru fotbal a fost evidentă pentru toți cei care l-au văzut. Fotbalul a fost imprimat în țesătura vieții sale, iar Cristiano a demonstrat un entuziasm molipsitor care l-a remarcat printre semenii săi.

„Timpul petrecut în Madeira a pus bazele pentru tot ceea ce urma să vină în cariera mea. Fără rădăcinile mele, nu aș fi în locul în care sunt astăzi”, spune Cristiano Ronaldo.

În cele din urmă, potențialul său excepțional a fost recunoscut. La 11 ani, Cristiano s-a mutat la Lisabona și a început să-și cultive talentul fotbalistic. Timpul lui Cristiano la Lisabona a fost un capitol monumental din viața lui.

Ascensiunea la Manchester

În orașul plin de viață Manchester, călătoria lui Cristiano a luat o turnură esențială. Aici, cu sprijinul unui antrenor legendar și printr-o muncă asiduă, a trecut de la un jucător în ascensiune la o vedetă a fotbalului, care a generat momente memorabile, la nivel global.

„Manchester-ul deține un loc special în inima mea. Sub îndrumarea lui Sir Alex Ferguson, am evoluat ca jucător și ca persoană, învățând lecții neprețuite care mi-au modelat cariera”, adaugă Ronaldo.