Evenimente — May 30, 2024 at 8:16 pm

Sun Plaza organizează pe 1 iunie un turneu de Minecraft pentru copii

by

La Sun Plaza, Ziua Copilului aduce cel mai așteptat eveniment de Minecraft, pentru toți copiii care știu să își construiască propria lume și să avanseze prin End Portal pentru marea confruntare cu Ender Dragon.

Sun Plaza 1Jocurile copilăriei au evoluat, de aici şi acest concept inedit. Micii pasionați ai acestui joc sunt așteptați să își demonstreze abilitățile, să își întâlnească idolii, gamerii ISilent si Gannicus, și să plece acasă cu unul dintre premiile tematice pe care le Sun Plaza le oferă celor mai iscusiți dintre jucători.

Competiția, la care vor participa aproximativ 60 de jucători cu vârste cuprinse între 6 – 17 ani, va avea loc în zona centrală, la etajul centrului comercial Sun Plaza, special amenajată cu tematică Minecraft, și se va desfășura în mai multe sesiuni. Înscrierile vor începe la ora 10:00, confruntările vor fi în format unu la unu,  iar premiile tematice acordate de organizator, Sun Plaza, în valoare de peste 7.000 lei, vor fi înmânate chiar de ISilent. O ocazie de neratat, nu-i așa?

Înscrierea participanților cu vârsta cuprinsă între 6 – 14 ani, se va putea face numai în prezența părintelui.

Jucătorii pot participa fără să dețină un cont oficial.

SunPlaza-2Ȋn plus, la

Meet&Greet-ul cu cei doi influenceri de top, vor putea participa toți fanii acestora, indiferent dacă s-au înscris sau nu la turneul de gaming. iSilent, un influencer cu peste 1 milion fani, va fi prezent în intervalele orare 11:00 – 12:00 şi 18:00 – 19:00, iar Gannicus, un youtuber cu peste 1.4 milioane followers va fi disponibil pentru poze şi autografe în intervalul 12:00 – 14:00.

Toate activitățile vor fi gratuite.

„Statistica ne arată că majoritatea jucătorilor au vârste cuprinse între 10 și 18 ani. Acești tineri gameri explorează landscape-urile virtuale, construiesc și colaborează într-un mod inedit în acest joc de cuburi care a cucerit lumea în ultimii ani. Jocurile copilăriei de astăzi sunt guvernate de tehnologie, de aceea ne-am gândit să trecem la nivelul următor și să organizăm o zi de 1 iunie 2.0. Vom continua pe parcursul anului să propunem evenimente tematice pentru toate categoriile de vârstă pentru a le oferi vizitatorilor mallului Sun Plaza o experiență completă atunci când vin la shopping”, au declarat reprezentanții centrului comercial Sun Plaza.

Mai multe detalii despre eveniment aici: https://www.sun-plaza.ro/event/turneu-de-minecraft/