Internet/Telecom — May 31, 2024 at 2:49 pm

realme va aduce noul flagship GT 6 în Europa

by

realme, brandul de smarphone-uri cu cea mai rapidă creștere la nivel global, anunță că flagship-ul GT6 își va face debutul și în Europa. Mai mult, realme anunță că a făcut pași importanți pe piața europeană, asigurându-și un loc în Top 4 în Q1 2024, potrivit celor mai recente date ale Counterpoint Research. realme a înregistrat o creștere impresionantă de 59% de la an la an, marcând o realizare notabilă în eforturile sale de extindere pe piață.

Imagine1
În Q1 2024, realme lansează mai multe modele noi, printre care seria realme 12 5G, care a înregistrat un succes semnificativ cu cinci modele în diferite segmente. În special, realme 12 Pro+ 5G a obținut distincția de a fi în Top 2 cele mai bine vândute smartphone-uri pe Amazon Italia în perioada sa promoțională, subliniind popularitatea sa pe scară largă. realme 12 Pro+ 5G și realme 12 Pro 5G au câștigat prima și, respectiv, a doua poziție în clasamentul „Cele mai interesante noutăți de pe Amazon Italia”, pe durata a două zile. În plus, seria realme 12 Pro 5G a înregistrat o creștere extraordinară a vânzărilor de peste 800% față de predecesorul său, seria realme 11 Pro, în Italia.

Aceste realizări subliniază creșterea rapidă și influența tot mai mare a realme pe piața europeană. Concentrarea strategică a companiei pe tehnologia inovatoare și pe atragerea unui segment demografic mai tânăr continuă să conducă succesul acesteia în întreaga regiune.

Imagine2Între timp, Sky Li, fondatorul și directorul executiv al realme, a anunțat revenirea seriei GT pe piața globală după o pauză de doi ani. De data aceasta, realme este hotărâtă să aibă un impact pe piața high-end, înarmată cu convingerea de a excela în produse emblematice și cu scopul de a produce un impact neașteptat pe piața smartphone-urilor.

GT se întoarce cu multă ambiție

Sky Li a subliniat că, în calitate de brand de tehnologie care înțelege mai bine utilizatorii tineri, viitorul GT 6 va depăși așteptările din orice punct de vedere. Sky a înțeles cererea globală din partea utilizatorilor realme pentru revenirea seriei GT și a declarat că nu putea lăsa această așteptare neîmplinită.

Noul flagship killer

Primul smartphone din seria GT din istorie, realme GT 5G, a debutat în India la 18 august 2021, câștigând titlul de „Flagship Killer 2021”. Mult-așteptatul GT 6 este pregătit să depășească cu mult modelele GT anterioare, aducând opțiuni noi pe o piață stagnantă. Înarmate cu o multitudine de tehnologii de ultimă oră, noile produse din seria realme GT se pregătesc să spulbere barierele de performanță pe toate planurile. În plus, noile produse din seria realme GT vor fi un amestec perfect de experiență AI de ultimă generație și tehnologie avansată, fiind poziționate ca „New Flagship Killer Powered by AI”.

realme va populariza tehnologia AI

AI reprezintă viitoarea traiectorie a industriei de telefonie mobilă și este gata să remodeleze întregul peisaj tehnologic. Apariția erei AIGC va declanșa un nou val de expansiune a pieței, propulsând smartphone-urile cu inteligență artificială într-o nouă fază de creștere.

„Concurența din industrie se va muta de la hardware la o combinație de hardware, software și capacitate tehnologică generală.”,  spune Sky Li.

realme intenționează să investească în inovarea AI și să devină un promotor dedicat al acestei tehnologii. Odată cu cea mai recentă lansare, realme va fi unul dintre primele branduri din lume care integrează pe deplin tehnologia AI de ultimă generație în smartphone-urile lor, cu accent pe imagistică și pe sarcinile de eficiență zilnică. realme rămâne angajată într-o abordare centrată pe utilizator, oferindu-le tinerilor consumatori soluții AI accesibile.