NEWS — June 18, 2024 at 11:51 am

Noua gama de PC-uri marca Maguay

by

Maguay, cea mai veche companie românească producătoare de sisteme de calcul sub brand propriu, a prezentat pe 13 iunie, în cadrul evenimentului F5 – Refresh, cea mai recentă gamă de PC-uri marca Maguay.

Comunicat de presa F5 refresh (1)Evenimentul F5 – Refresh a însemnat un refresh al tehnologiei din PC-urile Maguay, laptop, desktop și stații de lucru profesionale, dar și lansarea de produse noi.

În afară de gama clasică de PC-uri, care se bazează acum exclusiv pe generația a XIV-a de procesoare Intel® Core™ și Intel® Core™ Ultra, au fost prezentate și miniserverele Maguay homeServer. Acestea aduc expertiza acumulată în dezvoltarea serverelor consacrate Maguay eXpertServer, pentru poweruser-ul al cărui rețea de acasă necesită centralizare și consolidare. Într-o epocă în care avem zeci de dispozitive conectate la internet, sub un singur acoperiș, nevoia unui server pentru acasă a devenit imperativă.

Gama de PC-uri desktop a fost reprezentată de modelele Maguay OfficePower pentru activitatea de birou, dar și pentru domeniul medical, precum și miniPC-urile industriale, construite respectând standardul IP65, pentru a rezista în condiții de mediu dificile.

Comunicat de presa F5 refresh (2)Gama portabilă și ultraportabilă MyWay a inclus atât tablete rigidizate pentru aplicații industriale, cât și laptopuri ce respectă standardul de rezistență MIL-810, păstrând totodată un design subțire și elegant, cu greutate mai mica de 1 kg. Piesa de rezistență a fost modelul AI PC MyWay G1614x-MIL, un laptop format 16”, special creat pentru creatorii de conținut care se folosesc deja de inteligența artificială în artă și creație digitală.