NEWS — June 19, 2024 at 9:08 am

3 Oaks Gaming se lansează în România

by

3 Oaks Gaming, lider global în distribuția de conținut iGaming, își lansează operațiunile pe piața din România, cu obiectivul ambițios de extindere rapidă și un plan de investiții în țara noastră, care include angajări, conform reglementărilor specifice industriei.

În țara noastră, operațiunile companiei se vor concentra pe distribuția de jocuri, odată cu instruirea talentelor locale la nivel internațional, pentru dezvoltarea activității de distribuire a jocurilor, precum și pe extinderea parteneriatelor cu operatori din Europa de Sud-Est.

3 Oaks Gaming estimează o cotă de piață de 5% la finalul primului an de activitate și își propune dublarea acestei cote la scurt timp după aceea. Pentru atingerea acestor rezultate, pilonii principali vor fi investiția continuă în forța de muncă locală și tehnologiile avansate, pentru îmbunătățirea continuă a ofertei de jocuri ale companiei.

Sebastian Damian„Comparativ cu alte țări din regiune, combinația de costuri competitive, disponibilitatea talentului și infrastructura digitală în creștere poziționează România ca o piață cheie pentru strategia noastră de extindere”, declară Sebastian Damian, Managing Director, 3 Oaks Gaming.

Prin colaborarea cu studiouri reputate de creație de jocuri video, numai în ultimul an, compania a lansat 27 de sloturi noi, cu grafici impresionante 2D și 3D, disponibile în 19 limbi.

Prin parteneriate cu operatori de cazinouri licențiați și autorități de reglementare de renume, compania se angajează să promoveze practici de joc responsabil și să creeze un mediu de joc sigur și plăcut pentru toți jucătorii.

În faza inițială a lansării în România, compania va introduce câteva dintre titlurile sale de top, precum “3 Hot Chillies”, “Coin Volcano”, “More Magic Apple”, “Sun of Egypt 3” sau “Coin Up”. Aceste jocuri au fost selectate pe baza popularității și performanței dovedite pe alte piețe. Preferințele jucătorilor români, conformitatea cu reglementările și potențialul de angajament vor fi, de asemenea, luate în considerare în selecția de noi jocuri pentru piața românească.

Tags