IT Efficiency / Sustainability — June 19, 2024 at 12:43 pm

Henkel: Obiectiv de reducere a emisiilor de dioxid de carbon cu 100 de tone metrice, până în 2025

by

Henkel continuă transformarea ecologică a operațiunilor sale globale, vizând reducerea emisiilor de dioxid de carbon, rezultate din activitatea companiei, cu 100 de milioane de tone metrice, între 2016 și 2025.

Battery Show Europe 2024Potrivit celui mai recent raport de sustenabilitate, în perioada 2016-2023, Henkel a economisit deja peste 89 de milioane de tone metrice de dioxid de carbon, alături de clienții, consumatorii și furnizorii săi. De asemenea, în prezent, 89% din energia electrică folosită provine din surse regenerabile.

În ceea ce privește divizia Adhesive Technologies, compania optimizează permanent tehnologiile Un exemplu este facilitarea accesului la baterii EV de nouă generație, mai sigure și durabile, care vor fi prezentate la Battery Show Europe 2024, cea mai importantă expoziție pentru industria bateriilor destinate vehiculelor electrice din Europa, care se desfășoară în intervalul 18-20 iunie.

Pentru divizia Consumer Brands eliminarea, reducerea și, atunci când este posibil, recuperarea și reciclarea materialelor de ambalare reprezintă cel mai bun mod de a minimiza deșeurile și impactul acestora asupra mediului.

De asemenea, în 2024, Henkel România continuă seria acțiunilor destinate dezvoltării durabile și voluntariatului, consolidând tradiția anilor precedenți.