NEWS — June 19, 2024 at 11:59 am

Skanska “Office life experience” în Equilibrium 1

by

Equilibrium 1Skanska “Office life experience” în Equilibrium 1 Aflat la a patra ediție, sondajul “Office life experience” s-a derulat în clădirea Equilibrium 1 în luna mai 2024 și a avut o rată de răspuns de 70 %.

Conform sondajului, majoritatea respondenților (91%) au apreciat în mod deosebit serviciile și facilitățile din cadrul clădirii, cum ar fi cele de tip HoReCa (food & coffee), stația de reparat biciclete, vestiarele și dușurile.

De asemenea, spațiile verzi și zonele de relaxare din grădina de 3500 mp a complexului Equilibrium au fost foarte apreciate. În plus, comparativ cu anul trecut, 26% dintre respondenți au trecut de la “mulțumit” la “foarte mulțumit” atunci când vine vorba de serviciile generale din cadrul clădirii. Astfel, în prezent, 76,2% sunt foarte mulțumiți de serviciile oferite de Equilibrium1 față de 50% în 2023.

„Studiul Office Life realizat în Equilibrium în 2024 relevă că rezidenții noștri apreciază facilitățile și serviciile oferite în clădire. De asemenea, se bucură de evenimentele organizate în cadrul comunității și acordă o importanță deosebită comunicării eficiente, flexibilității echipei în administrarea clădirii și suportului constant oferit. Este o confirmare clară a faptului că misiunea noastră de a crea un mediu de lucru stimulativ și interconectat este pe deplin îndeplinită.” menționează Tamara Guleryuz, Leasing & Asset Manager Skanska România.