Securitate — June 25, 2024 at 3:42 pm

SoftServe devine partenerul Oficiului European de Brevete pe securitate informatică, cu un contract de 30 mil. euro

by

SoftServe, una dintre cele mai mari companii IT din Europa Centrală și de Est, anunță încheierea unui contract-cadru cu Oficiul European de Brevete (OEB) pentru furnizarea de servicii de asistență pentru sistemele de securitate a informațiilor. Cu scopul de a menține cele mai înalte standarde în materie de securitate pentru planul său strategic, OEB a atribuit SoftServe un contract pe trei ani, în valoare de 30 milioane de euro, cu opțiunea de prelungire pentru încă doi ani.

SoftServe, partener OEB„În era digitală actuală, miza pentru securitatea software, în special în ceea ce privește dezvoltarea și protecția brevetelor, nu a fost niciodată mai mare. Colaborarea cu Oficiul European de Brevete subliniază angajamentul nostru ferm de a proteja integritatea datelor sensibile ale întreprinderilor și ale utilizatorilor privați din întreaga Europă”, a declarat Volodymyr Semenyshyn, președintele SoftServe, EMEA.

Oficiul European de Brevete, o organizație interguvernamentală independentă, cu 6.300 de angajați și un buget de 2,6 miliarde de euro, efectuează examinări riguroase ale cererilor de brevet, acoperind până la 44 de țări printr-un proces unic simplificat.

Planul strategic 2028 al OEB identifică tehnologiile ca fiind unul dintre motoarele sale principale, iar securitatea IT joacă un rol esențial în acest context.

Parteneriatul dintre OEB și SoftServe marchează o etapă crucială în asigurarea protecției datelor sensibile și a proprietății intelectuale în Europa. Îmbunătățirea capacităților Oficiului European de Brevete cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație va crea o infrastructură rezistentă, va stimula transformarea digitală și va asigura excelența în domeniu, respectând cele mai înalte standarde de securitate IT.

Pentru a afla mai multe despre expertiza SoftServe în domeniul securității cibernetice, vă rugăm să accesați acest site.