Business, Networking — July 1, 2024 at 12:08 pm

ASBIS distribuie Jabra, o marcă de soluții audio, video și de colaborare

by

ASBIS Enterprises Plc, un important distribuitor cu valoare adăugată, dezvoltator și furnizor de produse, soluții și servicii IT și IoT pe piețele în creștere din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, a încheiat recent un acord de distribuție cu Jabra. Un brand danez binecunoscut, Jabra este o subsidiară a GN Audio, o divizie a companiei daneze GN Group. Cu o bogată istorie de inovație în domeniul tehnologiei, GN Group este o forță motrice în industria comunicațiilor audio și video. Jabra este recunoscută pentru echipamente audio și, mai recent, pentru sisteme de videoconferință.

JabraAcest parteneriat strategic permite ASBIS să-și extindă portofoliul de produse prin încorporarea de noi soluții de conferințe audio și video de înaltă calitate, care vor fi acum disponibile ]n ofertele comerciale din 22 de țări, printre care: Letonia, Lituania, Estonia, Bosnia și Herțegovina, Albania, Muntenegru, Serbia, Kosovo, Slovenia, Croația, România, Bulgaria, Cipru, Ungaria, Kazahstan, Armenia, Azerbaidjan, Georgia, Uzbekistan, Tadjikistan, Kârgâzstan și Turkmenistan.

„Dezvoltarea sistemului de muncă hibridă continuă să stimuleze cererea de soluții profesionale audio și video pe piață. Parteneriatul cu o companie atât de puternică precum ASBIS ne va permite să ne extindem și mai mult afacerea în regiune și să răspundem și mai bine nevoilor clienților noștri”, explică Tomasz Miller, șeful CEE și CIS la Jabra.

„Jabra, o companie de tehnologie scandinavă renumită, cu 150 de ani de experiență, s-a dedicat creării de soluții inovatoare care duc experiențele vizuale și audio la un nou nivel, superior”, spune Vladimir Linkevich, CBDO Consumer Distribution a ASBISC Enterprises PLC. „Acest parteneriat este un pas semnificativ în punerea în practică a misiunii noastre de a le oferi clienților tehnologie de ultimă oră. Suntem încrezători că de această colaborare vor beneficia clienții noștri, care vor avea la dispoziție soluții avansate de conferințe audio și video pentru a le îmbunătăți experiențele de comunicare.”

„Noul acord cu Jabra ne permite să ne diversificăm portofoliul de soluții audio, video și de colaborare de top disponibile în România și să le oferim partenerilor noștri instrumentele potrivite care să răspundă cerințelor specifice ale clienților lor”, adaugă Alexandru Stoinea, General Manager ASBIS Romania.