Enterprise Software — July 8, 2024 at 11:46 am

Entersoft WMS gestionează un rulaj de 4,5 milioane de cărţi pe an

by

Pentru companiile din industria de carte, soluţia Entersoft WMS permite automatizarea completă a proceselor de recepţie şi expediere a cărţilor, prin folosirea codurilor de bare şi a scannerelor mobile. Aplicaţia procesează toate datele şi generează automat documentele necesare pentru validarea tranzacţiilor: fișe de recepţie, note de inventar sau avize de expediere. Utilizatorii au acces la rapoarte despre mişcarea stocurilor pe cele mai diverse criterii.

iStock_000004306630SmallCu ajutorul Entersoft WMS, unul dintre cele mai importante grupuri editoriale din România a simplificat tot procesul de stocare şi inventariere şi a redus chiar și cu 85% erorile de procesare a datelor legate de recepţia şi expedierea cărţilor la nivel de depozit.

De asemenea, grupul a reușit să gestioneze mai bine articolele deteriorate şi să le scoată din circuitul logistic, ceea ce înseamnă că se simplifică activitatea operaţională şi se îmbunătățește relaţia cu distribuitorii.

Complementar, soluția Entersoft WMS permite derularea unor campanii promoționale în funcție de stocurile disponibile sau chiar gradul de deteriorare. Sistemul de gestiune a depozitului este integrat complet cu soluţiile ERP şi Business Intelligence.

Soluția Entersoft WMS este dedicată companiilor care doresc optimizarea activităților de depozit, printr-o mai bună organizare şi monitorizare a proceselor. Aplicația răspunde cerințelor complexe ale companiilor din domeniile Distribuţie, Producție, Retail, Transport sau Logistică.

Beneficiile pe care le aduce Entersoft WMS constau în automatizarea proceselor și fluxurilor de lucru la nivelul depozitelor. Soluția permite:

• organizarea şi monitorizarea spaţiului ocupat de marfă, inclusiv la nivel de raft;
• automatizarea proceselor de recepție, depozitare și preluarea coletelor (picking);
• organizarea livrărilor de produse, pe întreg circuitul logistic: de la furnizori până la clienți;
• derularea operaţiunilor de inventar general/periodic, și prin intermediul cititoarelor de coduri de bare;
• optimizarea operaţiunilor de încărcare a mărfurilor și de transportare a acestora.

Entersoft WMS, parte a Entersoft Business Suite, este o soluție software modernă, de ultimă generație care vă permite să luați decizii asupra proceselor operaționale zilnice, să reduceți complexitatea, să optimizați costurile și să gestionați resursele în interiorul și în afara granițelor depozitului. Funcționalitățile standard, împreună cu modulele specializate, se potrivesc depozitelor de dimensiuni mici și cu complexitate medie către redusă, în timp ce caracteristicile avansate și algoritmii de proces optimizați pot gestiona eficient cerințele depozitelor mai complexe și mai mari.

Entersoft WMS este conceput pentru a satisface cerințele ridicate ale companiilor 3PL și 4PL. Funcționează on-premise, dar și în cloud, eliminând astfel toate costurile asociate, disponibil ca produs licențiat sau ca Software-as-a-Service în Microsoft Azure.