IT Efficiency / Sustainability — July 15, 2024 at 4:35 pm

Parteneriatul Signify și Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 Team conduce prin inovație responsabilă atât pe pistă, cât și în afara ei

by

Conectați de pasiunea comună pentru inovație tehnologică și sustenabilitate, parteneriatul dintre Signify și Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team va duce mai departe viziunea echipei de a deveni una dintre cele mai sustenabile echipe sportive profesionale din lume.

Signify x Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team_BargeBoard 2 (1)Odată cu noul parteneriat, Signify se angajează să împărtășească cunoștințele și expertiza sa pentru a sprijini Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team în dezvoltarea propriului Plan de Tranziție Climatică.

Pentru a câștiga în Formula 1, fiecare membru al echipei Mercedes-AMG PETRONAS F1 trebuie să performeze la potențial maxim în fiecare moment. Inovațiile de iluminat Signify vor amplifica eforturile echipei de a crea condiții optime pentru piloți, ingineri și membrii echipei, ajutându-i să vadă, să se simtă și să performeze la cel mai înalt nivel. NatureConnect, EyeComfort și alte tehnologii vor aduce puterea luminii naturale în interior pentru a sprijini concentrarea cu o lumină confortabilă pentru ochi și pentru a susține ritmul natural al corpului și capacitatea de a se adapta la o agendă solicitantă.

Experiențe de neuitat
Iluminatul Signify strălucește pe circuitele nocturne din Singapore și Las Vegas, asigurând că cel mai rapid spectacol de pe pământ este perfect iluminat. Și pentru cei care nu sunt pe circuit, Signify oferă iluminat ambiental pentru TV și jocuri, transportând fanii de acasă în mijlocul acțiunii.