Data Center / Storage — July 16, 2024 at 12:42 pm

Colaborarea Vertiv – ZincFive oferă stocare de energie cu baterii NiZn pentru UPS-urile din centrele de date din America de Nord și EMEA

by

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, și ZincFive®, lider mondial în soluții bazate pe baterii nichel-zinc (NiZn) pentru aplicații de alimentare imediată, au anunțat astăzi că Vertiv va adăuga cabinetele de baterii cu UPS-uri din seria ZincFive BC la portofoliul său de sisteme de baterii disponibile pentru alimentarea de rezervă a centrului de date.

English version

image007Bateriile nichel-zinc sigure și reciclabile sunt compatibile cu sistemele UPS Vertiv™ mari și medii selectate, incluzând recent lansatul Vertiv™ Trinergy, ca sursă de stocare de rezervă a energiei, completând astfel angajamentul companiei de a minimiza amprenta asupra mediului a centrelor de date ale clienților săi. Cabinetele de baterii UPS din seria ZincFive BC sunt acum disponibile la Vertiv în America de Nord și Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA).

Cabinetele pentru baterii UPS din seria BC de la ZincFive sunt prima soluție de stocare a energiei în baterii cu nichel-zinc având compatibilitate completă cu UPS-urile din clasa megawat. Seria BC oferă cea mai mică amprentă din industrie în comparație cu VRLA și Litiu-Ion și cerințe minime de întreținere.

Chimia NiZn asigură o funcționare fiabilă, șirurile bateriei rămânând conductoare, chiar și cu celule slabe sau epuizate. În plus, potrivit unui studiu realizat de Boundless Impact și comandat de ZincFive, bateriile NiZn de la ZincFive au un impact semnificativ mai mic asupra mediului față de bateriile cu plumb-acid și litiu, conform validării oferite de analiza unor experți terți.

image008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CEO-ul și co-fondatorul ZincFive, Tim Hysell, a subliniat: „Angajamentul nostru continuu față de inovație strălucește prin tehnologia noastră puternică, sigură și fiabilă a bateriilor nichel-zinc. Seria BC reprezintă o soluție ideală pentru a satisface cerințele în evoluție ale centrelor de date, în prezent și în viitor. Mai mult, importanța sustenabilității în sistemele de baterii de rezervă ale centrelor de date este în creștere, aliniându-se perfect cu valorile comune ale ZincFive, ale partenerilor și clienților noștri. Suntem dedicați minimizării emisiilor de carbon și a cheltuielilor operaționale fără compromiterea siguranței sau a performanței”.

„Vertiv și ZincFive vor să permită centre de date fiabile și operate eficient în întreaga lume, oferind un acces mai mare la date, cu mai puține deșeuri și o eficiență energetică mai mare”, a declarat Milind Paranjape, director senior al Vertiv Energy Storage. „Vertiv a implementat deja produsul ZincFive în mai multe locații pentru marile companii de centre de date.”

Paranjape a mai spus că tehnologia este o soluție excelentă pentru clienții care se confruntă cu provocări cu autoritățile locale cu jurisdicție (AHJ – Authorities Having Jurisdiction) în ceea ce privește standardele Asociației Naționale pentru Protecția împotriva incendiilor (NFPA) și Codul internațional de incendiu (IFC).

Pentru informații suplimentare despre cabinetele de baterii UPS din seria ZincFive BC și compatibilitatea cu sistemele Vertiv™, contactați reprezentantul local de vânzări Vertiv sau vizitați Vertiv.com.