Business — July 17, 2024 at 10:22 pm

BRINEL devine Palo Alto NextWave Platinum Innovator Solution Provider

by

BRINEL a obținut statutul de Palo Alto NextWave Platinum Innovator Solution Provider, o recunoaștere a expertizei și dedicării în furnizarea celor mai avansate soluții de securitate cibernetică pentru clienții săi.

image001Într-un mediu digital în care atacurile cibernetice sunt din ce în ce mai sofisticate, iar atacatorii acționează rapid, nu doar în a identifica vulnerabilitățile, cât și în a fura date sensibile a devenit vital ca organizațiile să acționeze anticipând eventualele amenințări.

Astfel, spre exemplu, lupta cu atacurile de tip ransomeware – una dintre cele mai mari preocupări ale momentului în materie de securitate cibernetică, necesită soluții proactive automatizate, bazate pe inteligentă artificială, soluții care se regăsesc în portofoliul Palo Alto Networks și sunt implementate cu succes de BRINEL.

Prin consolidarea parteneriatului cu Palo Alto Networks, BRINEL își demonstrează angajamentul continuu de a veni în întâmpinarea clienților săi și de a oferi soluții inovatoare și de înaltă calitate, adaptate nevoilor actuale și viitoare ale pieței.

„Recunoașterea primită prin obținerea statutului de Palo Alto NextWave Platinum Innovator Solution Provider subliniază eforturile noastre constante de a oferi cele mai bune soluții și servicii de securitate cibernetică clienților noștri. Educația este cea mai importantă armă în lupta cu securitatea cibernetică. Vom continua să inovăm și să ne extindem capabilitățile pentru a proteja organizațiile împotriva amenințărilor cibernetice tot mai sofisticate. Într-o lume digitalizată, amenințările cibernetice evoluează rapid, iar protejarea datelor și a infrastructurii critice devin din ce în ce mai complexe. BRINEL și Palo Alto Networks vor ajuta organizațiile să identifice și să gestioneze riscurile cibernetice, să implementeze măsuri de securitate creând astfel un viitor digital mai sigur”, a declarat Andrei Savin, Director General BRINEL.

Soluțiile dezvoltate de Palo Alto Networks dețin sisteme avansate de firewall, dar și soluții cloud-based, conducând la performanțe maxime într-un mediu IT în continuă schimbare. Statutul de Platinum Innovator reflectă excelența tehnică, competențele avansate și succesul dovedit în implementarea și gestionarea soluțiilor de securitate cibernetică oferite de Palo Alto Networks.

„Digitalizarea serviciilor publice și private reprezintă un pas mare înainte pentru România și o oportunitate de creștere pentru mediul de afaceri românesc. Vine insoțită de riscuri, iar riscul atacurilor cibernetice se materializează zilnic și vizibil în pierdere de date și de bani. Palo Alto Networks este lider global în securitate cibernetică, ne-am făcut o misiune din a proteja spațiul virtual și de a face fiecare zi mai sigură decât cea dinainte. Securitatea cibernetică e un joc de echipă, ne încântă decizia partenerului BRINEL de a ni se alatura în această misiune. Tehnologia și experiența Palo Alto Networks, împreună cu profesionalismul și capabilitățile BRINEL vor fi puse la dispoziția clienților noștri, pentru a le securiza transformarea digitală”, a declarat Magda Jianu, South Eastern Europe District Manager Palo Alto Networks.

Colaborarea strânsă cu Palo Alto Networks va permite BRINEL să ofere acces la cele mai noi tehnologii și resurse. Această distincție întărește poziția BRINEL ca partener cu o vastă expertiză în domeniul securității IT&C.


Despre BRINEL
BRINEL, parte a iQanto, oferă soluții și servicii IT avansate: soluții moderne și sustenabile de Data Center, loc de muncă digital, servicii cloud, modernizarea aplicațiilor folosind tehnologii open-source sau soluții low-code/no-code, AI/ML, transformarea business-ului folosind ERP, soluții de securitate cibernetică, consultanță și managed services. BRINEL oferă soluții personalizate clienților, indiferent de stadiul acestora în procesul de digitalizare, asigurând strategii scalabile și de viitor, aliniate obiectivelor lor specifice de business și nevoilor tehnologice.

Despre Palo Alto Networks:
Palo Alto Networks este lider global în securitatea cibernetică, furnizând soluții care protejează zeci de mii de organizații în întreaga lume. Prin intermediul platformei sale integrate de securitate, Palo Alto Networks ajută organizațiile să prevină atacurile cibernetice și să asigure un mediu digital sigur.