Evenimente, Retail / Horeca — July 26, 2024 at 7:08 pm

Controale medicale gratuite pentru severineni în acest weekend

by

În weekendul 27 – 28 iulie, Severin Shopping Center îi așteaptă pe toți cei dornici să își evalueze starea de sănătate la o serie de controale medicale gratuite, precum și la discuții cu specialiștii.

Severin Shopping City - Consultații medicale gratuiteAstfel, cu sprijinul clinicii Medical Studio, partenerii oficiali ai rețelei Regina Maria, centrul comercial va găzdui sesiuni cu sfaturi de la doctori sau personal medical, în cadrul cărora vor fi oferite răspunsuri pe subiecte referitoare la obiceiuri sănătoase, sport, alimentație și tot ceea ce presupune un stil de viață echilibrat. Printre cadrele medicale prezente la eveniment se va afla și doctorul Radu Coricovac, fondator al clinicii Medical Studio și specialist în chirurgie generală.

De asemenea, severinenii vor putea beneficia și de controale medicale gratuite, care presupun veificarea tensiunii arteriale, a nivelului glicemiei, pulsului sau oxigenului din sânge. Toate aceste activități se vor desfășura sâmbătă și duminică, în intervalul orar 12:00 – 20:00, în zona de foodcourt din fața magazinului LC Waikiki.

În plus, vizitatorii Severin Shopping Center vor avea ocazia să câștige 20 de consultații medicale gratuite, pentru specialități precum chirurgie, ginecologie, ORL sau cardiologie, la Medical Studio. Aceste examene clinice vor fi oferite sub formă de premii, în urma participării la tragerea la sorți în care se pot înscrie toți utilizatorii aplicației mobile SPOT. Cei care nu folosesc încă aplicația, dar doresc să se înscrie la tombolă, au posibilitatea să o descarce și să își creeze conturi oricând în perioada 27 iulie, ora 12:00 – 28 iulie, ora 19:30. Ulterior, aplicația trebuie prezentată la fața locului, iar participanții își vor scrie numele pe cartonașele primite de la organizatorii tombolei. Extragerea câștigătorilor va avea loc duminică, 28 iulie, la ora 19:30, iar rezultatele vor fi anunțate pe loc de către dr. Radu Coricovac. Câștigătorii prezenți vor intra imediat în posesia premiilor, pe baza unui proces verbal. Cei care nu vor fi prezenți la eveniment pot afla pe pagina de Facebook dacă au câștigat, iar în cursul zilei de luni vor fi contactați telefonic.

Aceasta campanie se desfășoară sub mottoul „Aici sănătatea e pe primul loc” și are ca obiectiv încurajarea controalelor medicale regulate, precum și a unui stil de viață sănătos, în care sportul și alimentația au un rol cheie.

Mai multe informații despre clinica Medical Studio, specialiștii acesteia și tehnologia folosită se pot găsi aici.

Detaliile campaniei se află pe site-ul Severin Shopping Center, în secțiunea de evenimente: https://severinshoppingcenter.ro/evenimente/aici-sanatatea-e-pe-primul-loc.