Evenimente — July 26, 2024 at 6:56 pm

Noile device-uri OnePlus Nord 4 cu AI, lansate la evenimentul dedicat fanilor din 31 iulie

by

OnePlus, unul dintre liderii în tehnologie, invită fanii brandului la cel mai mare eveniment OnePlus din România, din ultimii ani, care va avea loc pe 31 iulie, în București. Lansarea locală a noului smartphone OnePlus Nord 4 reunește, în premieră, experții în domeniu, consumatorii și comunitatea sa, într-un cadru mai puțin anticipat.

Lansare-eveniment-OnePlusNord4Evenimentul OnePlus va permite utilizatorilor să interacționeze fizic cu primul smartphone unibody 5G, complet metalic, să testeze noile funcții și să asiste la prezentarea de produs susținută de reprezentanții OnePlus România, fiind, astfel, primul eveniment de lansare oficială a unui produs OnePlus deschis comunității tech. Mai mult de atât, aceștia vor avea șansa să testeze noile device-uri, respectiv să comande telefonul și să-l ridice pe loc, chiar cu 10 zile înainte de startul vânzărilor pe plan local.

Participarea se realizează prin completarea, în prealabil, a unui formular disponibil pe site-ul companiei, urmând ca norocoșii să fie contactați de echipa OnePlus în vederea confirmării finale.

Full-Day Experience: zone de gaming, un concert live susținut de unul dintre cei mai iubiți artiști români, premii și oferte exclusive

OnePlus România pregătește un concert live special, susținut de unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România, într-un cadru care integrează experiența unui eveniment oficial de lansare. Fanii OnePlus și tech lovers pot petrece pe 31 iulie, în intervalul 15:00-22:00, o zi întreagă alături de experții în domeniu, reprezentanții brandului, într-un spațiu atent gândit pentru zone de activare, gaming sessions destinate jucătorilor de e-sports, momente muzicale asigurate de DJi români. De asemenea, participanții au ocazia să câștige produse personalizate și accesorii originale OnePlus, prin simpla participare la concursurile și activările din cadrul evenimentului.

„Faptul că invităm comunitățile la primul eveniment de lansare OnePlus, pentru prima dată în istoria locală a brandului, este o provocare pentru noi. Dar credem că informațiile pe care aceștia le pot primi direct de la experții noștri vor asigura acel cadru la care pasionații OnePlus aspiră”, a declarat Ciprian Mirea aici, Country Manager.

Preț și disponibilitate

OnePlus Nord 4 va fi disponibil cu 16 GB RAM și 512 GB spațiu de stocare în Romania, în primă fază, în două culori: Obsidian Midnight și Oasis Green.  Vânzările OnePlus Nord 4 vor începe din 8 august, iar precomenzile au luat startul din 16 iulie, prin intermediul www.oppostore.ro dar și al partenerilor autorizați Altex și EMAG.

Oferte și reduceri

Prețul recomandat de producător este 2.999,99 lei iar OnePlus Nord 4 (16GB + 512GB) este disponibil într-un pachet special de precomandă ce constă în telefon + Căști True Wireless OnePlus Buds 3 Pro + card cadou/voucher/puncte sau alte surprize până la data de 7 August.