Networking — July 30, 2024 at 2:20 pm

Allied Telesis: Noi switch-uri Ethernet industriale PoE robuste de 10 gigabit

by

Allied Telesis a lansat  pe piaţă comutatoare Ethernet industriale robuste cu PoE++ pentru dispozitive care consumă energie. Este vorba de seria IE220 de switch-uri de calitate industrială – robuste pentru performanțe de durată în medii dure, cum ar fi cele găsite în Rețele OT și instalații exterioare. Aceste comutatoare sunt întărite pentru a rezista la condițiile de mediu dificile, cum ar fi zgomotul electromagnetic, temperaturile variate, umiditatea ridicată și vibrațiile.

lights-server-panel.jpgSeria IE220 este proiectată pentru multe piețe verticale și aplicații conexe, cum ar fi:

Automatizarea clădirilor: Managementul instalațiilor, inclusiv securitatea și controlul accesului, protecția împotriva incendiilor, managementul energiei, încălzirea/ventilația/aerul condiționat și controlul iluminatului.

Orașe inteligente: spațiu public și infrastructură urbană care oferă siguranță și securitate, managementul parcărilor, contorizarea mediului, iluminat și chioșcuri de informații.

Transport rutier: control adaptiv al traficului, telematică și întreținere preventivă.

Switch-urile din seria IE220 oferă conectivitate Gigabit de înaltă performanță la dispozitivele IIoT fără a compromite performanța sau debitul, datorită legăturilor în sus duble de 10 Gigabit și interfețelor Gigabit PoE++. De mare putere Interfețele PoE++ Gigabit oferă până la 95 W per port. Alături de un buget generos de putere, acest lucru face din seria IE220 însoțitorul ideal pentru camere de supraveghere, monitoare, puncte de vânzare, sisteme de acces, iluminare PoE și alte dispozitive care necesită peste 30 W pentru a funcționa.

„Piața Ethernet industrial este un domeniu cheie pentru Allied Telesis, iar cu seria IE220, adăugăm o componentă cheie pentru a oferi o soluție largă și flexibilă pentru orice instalare în mediu dificil”, a declarat Rahul Gupta, Chief Technology Officer la Allied Telesis. „Există multe dispozitive PoE++ în rețelele IIoT, iar seria IE220 va oferi toată puterea de care au nevoie.”

Seria IE220 garantează o funcționare eficientă, fiabilă și sigură în automatizarea clădirilor, comerțul cu amănuntul, transportul inteligent și rețelele de orașe inteligente. Acestea oferă imunitate la supratensiune pentru instalațiile exterioare și sunt certificate UL 2043 pentru utilizare în plenuri, conducte și alte spații utilizate pentru aerul din mediu. Allied Telesis adoptă politici extreme de control al calității pentru a se asigura că produsele noastre nu reduc productivitatea afacerii și nu pun în pericol sănătatea și siguranța civilă. Seria IE220 a trecut testele riguroase de stres de mediu bazate pe standardele IEC 60068-2 și a fost validată pentru a funcționa la un interval larg de temperatură (-40°C până la 75°C). MRP, EPSRing™ și G.8032 ERPS permit arhitecturi de rețea inel de înaltă disponibilitate, în timp ce intrarea redundantă de alimentare CC adaugă un alt grad de fiabilitate. Ușurință ridicată de utilizare Seria IE220 pune accent pe colaborarea OT/IT, sprijinind AlliedWare Plus, sistemul de operare emblematic al Allied Telesis.

„Clienții pot profita de automatizarea rețelei care economisește timp și de alte tehnologii avansate care sunt în mod normal văzute doar în produsele pentru întreprinderi”, a declarat Luca Sinigaglia, Industrial Ethernet Product Line Manager la Allied Telesis. „Aceste comutatoare oferă tot ce este mai bun din ambele lumi și ne așteptăm să fie la mare căutare de către o gamă largă de clienți.”