NEWS — August 2, 2024 at 1:16 pm

Campania cash-back de la Epson revine în perioada 1 August – 31 Octombrie 2024

by

Epson anunță reînceperea campaniei cash-back pentru imprimantele EcoTank, începand cu 1 August 2024. În cadrul campaniei, clienții  Epson pot primi înapoi între 90 și 700 de lei dacă vor achiziționa, până la data de 31 octombrie 2024, o imprimantă EcoTank înscrisă în promoție.

960x640Campania cash-back include o selecție de imprimante și multifuncționale color și monocrom, A4 și A3, din gama EcoTank. Sumele returnate diferă în funcție de modelul achiziționat.

Multifuncționalele EcoTank au cucerit piața imprimantelor din întreaga lume datorită sistemului inovator de alimentare cu cerneală, ce include recipiente dedicate pentru fiecare culoare și un mecanism de minimizare a scurgerilor, asigurând un proces de printare eficient din punct de vedere al costurilor, rapid și sigur.

Echipamentele oferă costuri de exploatare și de print reduse, astfel încât cu o imprimantă Epson EcoTank se poate economisi până la 90% din costul cu cerneala . În plus, multifuncționalele sunt livrate, în cutia imprimantei, cu cerneală care ajunge până la 3 ani de utilizare.

Pentru a beneficia de promoția cash-back, clienții trebuie să acceseze pagina www.epson.ro/cashback, să completeze formularul de solicitare, ataşând conform instrucţiunilor din formular o copie a dovezii de achiziție (bon, factură) și o fotografie cu număruli de serie de pe imprimantă.

Solicitarea pentru primirea banilor înapoi trebuie trimisă în decurs de 30 de zile calendaristice de la data achiziției, iar returnarea banilor se realizează prin transfer bancar, în decurs de 30 de zile de la validarea solicitării.

Promoția este valabilă doar pentru utilizatorii finali. Campania se adresează persoanelor cu vârsta de cel puțin 18 ani, cu reședința în România, și permite cel mult două solicitări/client. Este permisă o singură solicitare pentru fiecare model eligibil. Cererile pentru echipamentele care vor fi revândute unei terțe părți nu sunt eligibile pentru această promoție.

În campania cash-back sunt incluse 41 de modele din gamele Home, Foto şi Office.

Regulamentul campaniei cash-back este disponibil integral pe www.epson.ro/cashback.