Internet/Telecom — August 14, 2024 at 11:38 am

Google Pixel 9, exclusiv cu abonament în oferta EasyTech a Vodafone

by

Vodafone face încă un pas spre a fi destinația favorită a românilor pentru achiziția de smartphone-uri și extinde portofoliul EasyTech, în exclusivitate pentru un operator telecom, cu noile Google Pixel 9.

FOTO_Google Pixel @EasyTech Vodafone

Clienții pot achiziționa la precomandă, până pe 22 august, primele telefoane Google lansate oficial în România, în rate de până la 36 de luni. În plus, aceștia pot beneficia de discount pentru BuyBack de până la 200 de euro, precum și memorie dublă inclusă în preț.

„Intrarea în portofoliul nostru a celor mai noi produse Google vine să întărească promisiunea pe care o facem românilor prin platforma EasyTech, de a oferi tuturor acces la noile tehnologii, cu soluții de plată flexibile și suport în alegerea celor mai potrivite dispozitive pentru clienții noștri și familiile lor. Iar acest lucru este confirmat de creșterile în vânzări atât pentru telefoane, precum și pentru gadget-uri și accesorii. Noile Google Pixel 9 înglobează tehnologii de ultimă oră, precum Gemini, soluție AI integrată exclusiv în aceste smartphone-uri, care pot fi testate și achiziționate, din 22 august, în magazinele Vodafone”, a declarat Nedim Baytorun, Directorul Diviziei Consumer a Vodafone România.

Din noua generație de smartphone-uri Google fac parte Google Pixel 9, Google Pixel 9 Pro și Google Pixel 9 Pro XL. Un diferențiator major al gamei Google Pixel constă în tehnologia Gemini, fiind singurele telefoane care oferă utilizatorilor un AI atât de avansat. Camera oferă o performanță de top și o experiență îmbunătățită, iar designul este unul minimalist, elegant.

Cea mai nouă serie Google Pixel este disponibilă pentru precomandă în oferta Vodafone România, atât pentru clienți persoane fizice, precum și companii, în limita stocului disponibil. Telefoanele Pixel 9 și Pixel 9 Pro XL vor fi disponibile pentru livrare în România începând cu 22 august, iar Pixel 9 Pro, din luna septembrie.

Din oferta EasyTech face parte și ceasul inteligent Google Pixel Watch 3, cu o experiență total integrată în ecosistemul Google, și Google Pixel Buds Pro 2, ce oferă o calitate audio premium. Ceasul poate fi achiziționat la precomandă până pe 10 septembrie, iar căștile wireless, până pe 26 septembrie.

Pe lângă reducerea pentru BuyBack, clienții (persoane fizice) care achiziționează un abonament Vodafone sau extind contractul existent, primesc o reducere suplimentară de până la 150 de euro la cumpărarea unui telefon Google Pixel.

Conceptul EasyTech presupune o experiență îmbunătățită pentru clienți, care, pe lângă faptul că au acces și pot testa soluții și game extinse de produse, beneficiază de serviciile unui TechXpert, un consultant instruit și certificat ce oferă sfaturi de utilizare pentru tehnologiile disponibile în magazinele Vodafone.

Informații complete despre oferta EasyTech pentru Google Pixel 9 sunt disponibile pe https://myvdf.ro/Google_Pixel și în magazinele fizice.