Business — August 20, 2024 at 12:30 pm

BRINEL își schimbă identitatea

by

BRINEL, lider în România în domeniul serviciilor IT şi al soluţiilor de transformare digitală, anunță lansarea noii sale identități care reflectă apartenența la iQanto – noua subsidiară din cadrul SNEF creată cu scopul de a răspunde noilor provocări tehnologice, integrând expertiza și complementaritățile companiilor componente. Furnizorul de soluții și servicii va afișa ambele logo-uri: BRINEL și iQanto în toate materialele și comunicările, dar își păstrează neschimbate denumirea juridică, acționariatul, structura organizatorică și echipa.

cover_Brinel_Iqanto_Noua identitate este generată de dinamica grupului SNEF, din care BRINEL face parte începând cu 2018. iQanto unifică mărcile SNEF Lab și Firac, precum și toate filialele lor, sub o singura umbrelă de IT si Robotică, oferindu-le clienților posibilitatea de a adopta o viziune holistică asupra transformării lor digitale atât în Europa, cât și la nivel internațional.

În cei aproape 120 de ani de existență, grupul SNEF s-a reinventat de mai multe ori, trecând prin reorganizări semnificative care au în comun nevoia  de a evolua anticipând momente cheie din progresul tehnologic. Împărtășind aceeași misiune și valori comune, BRINEL reconfirmă sinergia cu grupul SNEF, evoluând de mai bine de 30 de ani pentru a fi mereu cu un pas în fața oportunităților de creștere și a provocărilor întâmpinate de clienți.

„Dincolo de accesul la tehnologii avansate și inovație, acest co-branding crește și capacitatea noastră de a înțelege și de a dezvolta soluții pentru provocările specifice industriilor. Dorim să ne asigurăm clienții că rămânem un partener de transformare digitală relevant și dedicat și că ne vom păstra moștenirea, continuând să livrăm cu agilitate pentru clienții noștri sub umbrela unui brand global. Aceasta este o evoluție firească în tranziția noastră către o companie de transformare digitală cu focus pe zona de servicii adăugate și capabilități extinse de consultanță și livrare”, a declarat Andrei Savin, Director General BRINEL.

Alături de celelalte companii membre iQanto, formăm o singură echipă, cu un portofoliu extins pentru a îndeplini obiectivele clienților noștri, perfect aliniate cu cerințele de transformare cross-industrie tot mai exigente ale acestora și cu direcțiile de creștere ale iQanto: Infrastructură și Securitate Cibernetică, Soluții de Afaceri (ERP), AI, Cloud și Dezvoltare Aplicații, Soluții Industriale.

De ce acest co-branding BRINEL | iQanto?

Provocările organizațiilor sunt în permanentă schimbare ca urmare a modificărilor tehnologice rapide,  a competiției intense și a problemele legate de securitatea datelor. Toți acești factori pun afacerile în pericol și fac necesară alegerea unui partener tehnologic de încredere care să le asigure securitatea și să facă din IT un avantaj strategic pentru dezvoltarea lor.

Noua identitate BRINEL va fi implementată treptat pe toate platformele și materialele de comunicare ale companiei, asigurând o tranziție lină și coerentă pentru toți partenerii și clienții noștri.

Pentru mai multe informații despre noua identitate BRINEL și apartenența la iQanto, vă rugăm să vizitați site-ul nostru sau să ne contactați la marketing@brinel.ro.