COMUNICATE — September 3, 2024 at 3:37 pm

National Geographic Wild explorează în septembrie Asia și America

by

În luna septembrie, National Geographic Wild te invită într-o călătorie fascinantă prin două continente cu peisaje și biodiversitate spectaculoase: Asia și America.

YellowstoneDin 3 septembrie, în fiecare marți de la ora 19:00, iubitorii de călătorii pot explora cele mai impresionante parcuri naționale din Statele Unite. Documentarul „Parcuri Naționale: Statele Unite” te va purta prin cele mai importante zone naturale ale Americii, prezentând fauna sălbatică, istoria și valoarea culturală a acestor locuri.

YellowstoneWolvesSuccessionPrintre premierele din acest program se numără și „Parcuri Naționale din America: Yellowstone”, unde vei putea descoperi primul parc național din lume și un documentar dedicat uneia dintre cele mai fascinante specii care trăiesc în aceste locuri – „Lupii din Yellowstone: Moștenirea”. De la lupi la bizonii rezilienți și până la puii jucăuși de urs grizzly, documentarul dezvăluie cum aceste animale au învățat să folosească diversitatea ecologică și geologia parcului pentru supraviețuire.

Apoi începând cu 7 septembrie, în fiecare sâmbătă tot de la ora 19:00, National Geographic Wild îți propune să descoperi Asia, cel mai populat și cel mai mare continent al lumii, cu cele mai înalte puncte de pe suprafața Pământului.

Asian Elephants (Off The Fence)
Asian Elephants (Off The Fence)

Documentarele din programul „Asia Sălbatică” te vor purta prin Vietnam, Mongolia, Arabia și alte locuri asiatice uimitoare, dezvăluind peisaje spectaculoase și fauna incredibilă care face din acest continent unul dintre cele mai fascinante de pe glob. Sunt prezentați giboni, maimuțe, broaște țestoase verzi și vidre cu gheare mici, urși, crocodili și berze – animale ce s-au adaptat condițiilor aspre  din acest continent.

Luna aceasta, nu rata ocazia de a urmări programele „Asia Sălbatică” și „America Neexplorată” alături de National Geographic Wild de la 19:00, cu episoade captivante care vor dezvălui frumusețea naturii sălbatice.