Evenimente — September 16, 2024 at 4:44 pm

O nouă competiție Gaming Fest la Sun Plaza

by

Gaming Fest Sun Plaza pe 28 – 29 septembrie 2024
Două zile de competiții de senzație pentru amatorii de jocuri Fortnite și EA Sports FC 25

Unul dintre cele mai așteptate evenimente ale toamnei este competiția Gaming Fest organizată de Sun Plaza  în perioada 28 – 29 septembrie 2024, la care  pasionații de gaming  au ocazia să demonstreze cât de talentați sunt la Fortnite și EA Sports FC 25, jocuri foarte populare în România.

gaming

Competiția de Fortnite va avea loc pe 28 septembrie 2024 și sunt eligibili pentru înscriere jucători cu vârsta de peste 7 ani, în limita a 256 de locuri.

Măiestria participanților va fi recompensată pe măsură. Astfel, cel mai bun jucător va primi cadou un telefon de gaming Asus ROG Phone 7, în valoare de aproape 5000 de lei, în timp ce pentru pozițiile 2, 3 și 4 sunt prevăzute vouchere pentru cumpărături în magazineledin Sun Plaza în valoare de 3000 de lei, 2000 de lei și respectiv 1000 de lei.

În plus, participanții au posibilitatea să își întâlnească, în sfârșit, idolii, pentru că influencerii S1ke și iSilent vin la evenimentul Meet & Greet organizat special pentru a-i conecta și pentru a-i ajuta pe fani să afle ponturi despre strategiile de joc.

Concursul EA FC 25 va fi o premieră în România pentru că va avea loc pe 29 septembrie 2024, la două zile după lansarea pe piață a acestui nou model de joc. La această etapă sunt invitați să participe jucătorii cu vârsta de peste 7 ani, în limita a 128 de locuri. Premiile constau în vouchere valorice pentru cumpărături în magazinele din Sun Plaza, cu valoarea de 2.500 de lei (premiul I), 1.500 de lei (premiul II) și respectiv 1.000 de lei (premiul III).

Invitatul-surpriză al acestei ediții, la un nou eveniment Meet & Greet, este apreciatul influencer Tudor Buțan, care ne-a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare să își întâlnească fanii.

Participanții cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani se pot înscrie în prezența unui părinte sau al tutorelui legal, cei de 14 – 18 ani se pot înscrie cu acordul părinților, iar cei peste 18 ani au nevoie doar de cartea de identitate.

Înscrierea se face în dimineața evenimentelor, începând cu ora 10, în zona scărilor rulante din fața hipermarketului Carrefour, în limita numărului maxim de participanți și în ordinea înscrierii jucătorilor.

Regulamentul complet al competițiilor Gaming Fest este disponibil pe site-ul www.sun-plaza.ro și la Biroul Info Desk din centrul comercial Sun Plaza.

Fortnite este un joc video online dezvoltat de Epic Games, care a fost lansat în 2017. Este disponibil în trei moduri de joc distincte, dar împărtășește același motor de joc și mecanică generală: Fortnite: Save the World, Fortnite Battle Royale și Fortnite Creative. EA Sports FC 24 este un joc video de simulare a fotbalului, dezvoltat de EA Vancouver și EA România.

Sun Plaza îi așteaptă pe gameri în număr cât mai mare, cu promisiunea unei experiențe memorabile, cu multă adrenalină, voie bună și recompense pentru cei mai buni.