Hardware — September 24, 2024 at 1:39 pm

Dyson și Pierpaolo Lai: Creatori de stil la Săptămâna Modei din Milano

by

Dyson Beauty are plăcerea de a anunța continuarea colaborării cu ambasadorul Dyson pe categoria îngrijire personală, Pierpaolo Lai, care a creat coafurile pentru prezentarea de modă a brandului Etro.

Picture1

Noua colecție a fost introdusă publicului pe un podium cu influențe din Sud și inspirat de tema călătoriei. În armonie cu această viziune, Pierpaolo Lai a creat coafuri sculptate, dar în același timp rebele, care evocă o călătorie formată din multiple faze și momente, fiecare puternic evocatoare.

Coafurile prezentate au inclus un joc de împletituri ce aminteau de lemnul contorsionat, creând un efect grafic, dar simultan nefinisat. Scopul acestor coafuri este să ascundă și să dezvăluie forme, asemenea unor înfloriri neașteptate. Cărarea pe mijloc și liniile simple subliniază ținutele de pe podium, amplificând mesajul lor în evoluție. Părul, precum colecția, devine parte dintr-o călătorie către sud, fără granițe definite, într-un dialog perfect între accesorii, țesături și bijuterii. Împletiturile răsucite și aplatizate, simulând un efect de uscare natural, dar precis, sunt desfăcute chiar înainte de a urca pe scenă, evocând crengi uscate. Între timp, părul mai scurt este dat pe spate cu gel, având o cărare centrală, inspirată de atmosfera sudică, precum și de anii ’70.

„Această prezentare a reprezentat o oportunitate creativă și artistică unică,” a comentat Pierpaolo Lai. „Am vrut să recreez călătoria unei plante care se naște și moare la sfârșitul ciclului său de viață prin intermediul coafurilor. Datorită uscătorului de păr Dyson Supersonic™ pro și plăcii de întins părul, Dyson Corrale™ pro, am reușit să aduc la viață acest concept creativ, experimentând cu texturi definite, bogate și lucioase. Puterea ușoară a ambelor dispozitive, combinată cu controlul precis al temperaturii și fluxului de aer, mi-a permis să lucrez perfect cu volumul împletiturilor, creând mișcări și forme surprinzătoare. S-au dovedit a fi adevărați aliați în exprimarea ideii creative din spatele întregului concept.”

Mai jos poate fi consultat ghidul complet pentru a recrea aceste coafuri folosind, tehnologia Dyson.

SCULPTAREA
Pierpaolo a început prin crearea unei cărări precise pe mijloc, apoi a umezit părul cu apă. Acesta a împărțit părul în șuvițe de 3-4 cm, începând de la ceafă și lucrând spre față, aplicând gel cu o perie sau cu degetele de la rădăcini până la aproximativ 10 cm în jos pe fiecare șuviță. Având grijă să nu aplice prea mult produs pe lungimi, a pieptănat secțiunile și le-a strâns într-o coadă joasă, fixând-o cu un elastic simplu.

Imagine2ÎMPLETITURA
Următorul pas a fost ca stilistul să împletească coada, aplicând treptat fixativ pentru a crea un efect strălucitor și neted. Capătul împletiturii a fost fixat cu un elastic. Pierpaolo a folosit difuzorul Dyson Supersonic™ pentru a asigura o distribuție uniformă și precisă a aerului cald, fără căldură extremă, permițând gelului și fixativului să se usuce. Accesoriile Dyson Supersonic™ sunt inteligente, ajustându-se la nivelurile optime de temperatură și flux de aer.

DESFACEREA
Pierpaolo a folosit placa de întins Dyson Corrale™, care necesită mai puțină căldură datorită plăcilor flexibile, pentru a defini și fixa împletitura. Apoi a aplicat cu meticulozitate un jet concentrat de aer rece de-a lungul împletiturii folosind accesoriul Pro Concentrator al uscătorului Dyson Supersonic™ pentru a se asigura că este bine fixată. În final, a desfăcut împletitura pentru a obține un aspect natural, dar precis stilizat.

Dyson Supersonic r™ Professional: Precizie, Putere și Inovație

Dyson prezintă Dyson Supersonic r™ Professional, cel mai mic, ușor și avansat uscător de păr, creat cu tehnologii inovatoare pentru a oferi o precizie de neegalat în coafare.

• Tehnologie revoluționară:

o Echipat cu un încălzitor optimizat, motorul Dyson Hyperdymium™ și senzori inteligenți RFID în fiecare accesoriu.
o Senzorii comunică cu uscătorul de păr, ajustând automat fluxul de aer și temperatura pentru a asigura performanțe optime la fiecare utilizare.

Design inovator:

o Inginerii Dyson au reinventat tehnologia de bază, concentrându-se pe performanța încălzitorului, eficiența motorului și precizia accesoriilor.
o Rezultatul? Un uscător de păr cu 30% mai mic, 20% mai ușor și mult mai manevrabil, oferind uscare rapidă, netezire, fără frizz și rezultate strălucitoare.

Proiectat pentru profesioniști:

o Creat special pentru cerințele stiliștilor profesioniști, oferind control, precizie și ușurință în utilizare într-un format compact și elegant.

Imagine1Placă de îndreptat părul Dyson Corrale™ Professional

Placa de îndreptat Dyson Corrale™, rezultatul unui efort neobosit de cercetare, experimentare și testare, împreună cu dorința de a reinventa și îmbunătăți constant tehnologia profesională, a fost dezvăluită ca fiind prima și singura placă de îndreptat cu tehnologia plăcilor flexibile, oferind coafare superioară cu doar jumătate din deteriorarea părului.

Singura placă de îndreptat cu plăci flexibile, Dyson Corrale™ integrează o tehnologie inovatoare cu micro-articulații care permit plăcilor să se îndoaie pentru a modela și aduna firele de păr, aplicând căldură și tensiune uniformă la fiecare trecere. Aceasta menține firele de păr perfect aliniate, permițând obținerea mai rapidă a coafurilor dorite. Potrivită pentru toate tipurile de păr și oferind performanță profesională, acest instrument de coafare unic dispune de o baterie litiu-ion cu 4 celule, oferind performanța termică a unei plăci cu fir, dar fără fir, permițându-le profesioniștilor să coafeze oriunde, în orice moment. Această tehnologie de baterie avansată oferă până la 30 de minute de utilizare și poate fi încărcată complet în doar 70 de minute.

Placa de îndreptat Dyson Corrale™ oferă flexibilitate maximă în coafare, permițând coafuri realizate ca la salon până la sesiuni foto, fără restricția conectării la o sursă de curent. Coafurile pot fi realizate în mai puțin timp cu un instrument proiectat să funcționeze în medii profesionale dinamice.