Data Center / Storage — September 27, 2024 at 12:25 pm

Vertiv își extinde capacitatea de producție în America de Nord

by

Noua fabrică din Carolina de Sud va susține cererea în creștere pentru soluții integrate de infrastructură digitală critică

Vertiv(NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, a anunțat astăzi o extindere majoră a operațiunilor sale de producție din America de Nord cu o nouă unitate în Pelzer, Carolina de Sud. Unitatea Vertiv Pelzer adaugă spații de producție de aproximativ 20.000 de mp și se estimează că va crea până la 300 de locuri suplimentare de muncă calificate în această locație.

Noua fabrică Vertiv Pelzer va produce o varietate de soluții de infrastructură, inclusiv soluții modulare integrate, sisteme modulare de alimentare și alte sisteme integrate care utilizează portofoliul Vertiv de tehnologii de alimentare, răcire și infrastructură IT pentru centrele de date. Aceste soluții prefabricate și pre-proiectate sunt complet pre-testate în fabrică ca sistem, reducând în mod semnificativ cerințele de muncă la fața locului și timpul total de lansare pe piață a centrelor de date. Soluțiile modulare integrate Vertiv oferă, de asemenea, clienților o cale de a-și extinde cu încredere operațiunile în viitor.

Giordano Albertazzi_Vertiv„Activitatea noastră globală în domeniul soluțiilor de infrastructură este puternică și în creștere, pe măsură ce cererea de inteligență artificială se accelerează, iar clienții noștri văd valoarea unei abordări integrate pentru a sprijini implementarea mai rapidă a procesării”, a declarat Giordano (Gio) Albertazzi, CEO Vertiv. „Creșterea capacității de producție este esențială pentru a răspunde nevoilor clienților noștri, iar operațiunile Vertiv Pelzer sunt esențiale în această misiune pentru operațiunile noastre din America și la nivel global.”

În plus față de noua fabrică din Pelzer, Vertiv deține și o fabrică de producție de comutatoare și busbar-uri în apropiere de Anderson, Carolina de Sud. Vertiv a crescut capacitatea pentru soluțiile sale de infrastructură, comutatoare și busbar-uri prin utilizarea extinsă și creșterea amprentei în Statele Unite, Mexic, Slovacia, Emiratele Arabe Unite, Irlanda și Irlanda de Nord.