Evenimente, Retail / Horeca — October 9, 2024 at 9:00 pm

European Digital Commerce Summit 2024 reunește liderii “industriei motor” a economiei digitale românești

by

Evenimentul European Digital Commerce (EDC), organizat de VTEX și Amazon Web Services, pe 18 noiembrie, la Nord Events, reunește liderii din ecommerce, o verticalǎ care a devenit în ultimii ani un motor important al economiei digitale românești.

English version

VTEX EDC 2024

Responsabil de 25% din rata de creștere a PIB-ului României, în ultimii zece ani, și estimat să ajungă la o valoare de peste 11 miliarde de euro în 2024, ecommerce-ul continuă să redefinească peisajul economic, oferind oportunități semnificative pentru antreprenori și companii de toate dimensiunile.

Liderii industriei vin să prezinte cele mai noi tendințe din ecommerce și digitalizare, idei inovatoare, dezbateri captivante, studii exclusive și prezentări hands-on, în cadrul European Digital Commerce, de unde nu vor lipsi nici networkingul de calitate și un relaxant cocktail party.

Evenimentul toamnei din comerț aduce la aceeași masă sute de participanți și zeci de speakeri, din India pâna în SUA. Ediția din acest an va fi cea mai ambițioasă și cuprinzătoare de până acum. Înscrie-te In Person dacă vrei să te bucuri de experiența evenimentului la fața locului şi sǎ profiți de sesiunile de networking extraordinare, dar și de cocktail party-ul de la finalul zilei.

VTEX EDC 2024_v2

Speakerii care și-au anunțat deja participarea vin de la companii cu notorietate în piață precum KFC, Stanley Black & Decker, Decathlon, Sport Time, Electrolux, Amazon Web Services, VTEX, ITGlobers, XPert Beauty, Innobyte sau Zitec, printre mulți alții.

Mai mult, pe scena EDC va urca marele actor şi regizor Horațiu Mǎlǎele, pentru un fireside chat unic, de excepție!

„Transformarea digitală în retail nu mai este de mult doar un trend, însă este important să vorbim în continuare despre ea, pentru că rămâne unul dintre principalele motoare de creștere a afacerii. EDC oferă cadrul perfect pentru a descoperi împreună direcția în care merge comerțul digital”, a declarat Alex Dobre, Retail & distribution Director în cadrul Zitec.

„Spre deosebire de alte piețe, în România, magazinele online nu primesc suficient de multe investiții. Site-ul este cel mai bun om de vânzări pe care îl poate avea o companie. Cu toate acestea, site-ul nu primește suficientă atenție și nu este optimizat constant. Sunt necesare investiții suplimentare în optimizarea ratei de conversie, pentru că vedem poate prea multe situații în care echipele muncesc pentru a aduce trafic pe site, dar experiența din platformă lasă de dorit. Alături de colegi din domeniu vom discuta în cadrul EDC despre cum putem îmbunătăți experiența consumatorilor și ce caută aceștia”, a declarat Doru Radu, CEO Iviteb.

„De cinci ani scriem viitorul comerțului digital alături de cei mai importanți lideri din domeniu, care modelează industria. În ediția din 2024, organizată alături de Amazon Wev Services, aducem și mai mulți speakeri în fața participanților, iar panelurile bine structurate, alături de prezentările orientate spre a aduce valoare vor fi cu siguranță extrem de benefice pentru întreaga industrie. În același timp, ne vom bucura împreună de un networking de calitate care poate lega parteneriate puternice și deschide noi oportunități de business”, a adăugat Kiril Dinov, Growth Leader Central and Eastern Europe VTEX.

European Digital Commerce este evenimentul de referință pentru oricine dorește să fie în avangarda tendințelor și strategiilor din comerțul digital. Evenimentul va oferi cunoștințe valoroase de la lideri și experți din industrie, care vor modela viitorul comerțului digital în Europa. În același timp, va oferi participanților ocazia să creeze conexiuni importante cu colegi de breaslă, parteneri potențiali și mentori. De asemenea, participanții vor descoperi strategii și tehnologii inovatoare care pot accelera afacerea în mediul digital și vor avea parte de poveștile vizionare ale unor keynote speakers cu realizări remarcabile.

Accesul la eveniment este gratuit pentru retailerii din FMCG și se face în limita locurilor disponibile. Participanții înregistrați online vor beneficia de acces la arhiva completă a evenimentului și la resursele oferite de comunitatea de comerț digital european până la 6 mai 2025și vor putea vizita zonele de Networking și Expo, vor interacționa cu toți ceilalți participanți și vor schimba cărți de vizită virtuale care vor fi primite prin e-mail.

Pentru a afla mai multe detalii și pentru a vă înregistra la European Digital Commerce Summit 2024, evenimentul găzduit de VTEX și AWS Web Services, main partner theMarketer şi sponsorizat de ITG, Innobyte, Iviteb, FAN Courier, Zitec și Netopia Payments vizitați site-ul oficial IC Events.