COMUNICATE — October 16, 2024 at 9:12 am

Severin Shopping Center îi invită pe copii să descopere profesiile de viitor

by

Severin Shopping Center îi invită pe cei mici să exploreze noile profesii prin campania „Aici am aflat ce altceva pot să fiu când mă fac mare” în perioada 2 – 31 octombrie. Centrul comercial le pune la dispoziție vizitatorilor o serie de magneți cu personajul Patrocle, în diverse ipostaze, ilustrând opt profesii moderne. Astfel, copiii au ocazia să descopere oportunități de carieră dincolo de meseriile tradiționale.

Campanie_Aici am aflat ce altceva pot să fiu când mă fac mare

La fiecare achiziție de minimum 50 de lei din magazinele partenere, vizitatorii primesc câte un magnet din colecție. Aceștia pot fi obținuți din urnele disponibile la casele de marcat. În plus, printre magneți se regăsesc și 10 jokeri, prin intermediul cărora vizitatorii au acces la premii în zona Info Point. Nouă dintre acești jokeri constau în vouchere de cumpărături, în timp ce unul le poate aduce clienților un premiu special – o trotinetă electrică. Fiecare magnet se oferă în limita a 50 de lei cheltuiți, cu un maximum de 8 magneți pentru bonurile fiscale de 400 lei sau mai mult. Sumele care depășesc 400 lei nu vor genera magneți suplimentari.

Printre profesiile ilustrate pe magneți se numără: ilustrator digital, analist sportiv, astrofizician, stilist vestimentar, public speaker, scriitor, scooter freestyle rider și designer de interior.

Proiectul inițiat de Severin Shopping Center își propune să le ofere copiilor o perspectivă asupra unei cariere de viitor, adaptate nevoilor și cerințelor unei lumi în continuă schimbare.

Campania este susținută de magazinele partenere: LC Waikiki, My Geisha, Cărturești, BKS, Hervis, Tom Tailor, Sport Vision, Animax, Sinsay, Anna Italian Fashion, House, Benvenuti, Various Brands, New Yorker, Lee Cooper, Douglas, Noriel, Nala, Mysu și Marcman.

Mai multe detalii despre campanie pot fi găsite pe site-ul centrului comercial, la secțiunea „Evenimente”.