Networking — October 21, 2024 at 3:27 pm

Milestone Systems se alătură Alianței Europene de tehnologie (European Tech Alliance)

by

Alianța Europeană a Tehnologiei (EUTA) continuă să se extindă și primește cu brațele deschise compania Milestone Systems, unul dintre liderii mondiali în tehnologia video bazată pe date.

Victoria de Posson_EU Tech Alliance„Suntem încântați să urăm un călduros bun venit companiei Milestone Systems, cel mai nou membru al Alianței Europene a Tehnologiei. În perspectiva președinției daneze a UE de anul viitor, așteptăm cu nerăbdare să colaborăm mai îndeaproape cu companiile de tehnologie din Nordul Europei. Lunile următoare vor fi esențiale pentru a dezlănțui întregul potențial al companiilor de tehnologie din Europa și pentru a stabili poziția de lider atât pe plan intern, cât și global”, a declarat Victoria de Posson, Secretarul General al EUTA.

Thomas Jensen_Milestone Systems„Milestone Systems privește cu optimism toate activitățile importante ce vor avea loc în cadrul Alianței Europene a Tehnologiei – singura asociație care reprezintă exclusiv companiile de tehnologie născute și crescute în Europa. Aceasta se aliniază în modul potrivit cu identitatea și domeniile-cheie de activitate ale companiei Milestone”, a spus Thomas Jensen, CEO, Milestone Systems, și a continuat: „Construirea unei tehnologii video responsabile, bazate pe date, care include analize bazate pe inteligență artificială, permite inovația în diverse sectoare, creând noi oportunități. Însă este esențial să facem acest lucru responsabil, respectând confidențialitatea și protejând datele. Din acest motiv, Milestone susține dezvoltarea unor linii directoare și reglementări solide, aplicabile și clare pentru a gestiona riscurile potențiale, a crește încrederea publicului și a oferi claritate inovatorilor care propulsează soluțiile video”.


Despre Alianța Europeană a Tehnologiei – European Tech Alliance (EUTA)
EUTA reprezintă companii europene de tehnologie de vârf care oferă produse și servicii inovatoare pentru 500 de milioane de utilizatori. Cele 31 de companii membre ale EUTA, provenind din 16 țări europene, sunt populare și au câștigat încrederea consumatorilor. Fiind companii născute și dezvoltate în Europa, pentru care UE este o piață esențială, acestea au un angajament profund față de cetățenii europeni și valorile europene.

În condițiile potrivite, companiile membre pot consolida reziliența și autonomia tehnologică a Europei, proteja și împuternici utilizatorii online și promova valorile Europei privind transparența, statul de drept și inovația în întreaga lume.

EUTA solicită creșterea competitivității tehnologice a Europei prin adoptarea unei strategii ambițioase a UE în domeniul tehnologiei, pentru a depăși obstacolele de creștere, realizarea unui angajament politic față de reguli clare, țintite și bazate pe riscuri, și aplicarea consecventă a acestora pentru a se adapta pieței globalizate în care operăm.

Tags