Networking — October 22, 2024 at 3:24 pm

ATEN anunță completarea seriei de modele UC232

by

ATEN International, furnizor mondial de top în soluții de conectivitate AV/IT și sisteme complete de administrare, anunță completarea seriei UC232 USB la RS-232, care include modelele UC232AF, UC232B, UC232C, UC232A1 și UC232A. Aceste soluții de conectivitate sunt ideale pentru laptopuri și PC-uri care nu dispun de un port COM sau DB-9, oferind o conectivitate rapidă și fiabilă pentru o gamă largă de aplicații industriale și comerciale.

Performanță rapidă și fiabilă

Modelele din seria UC232 suportă rate de transfer de date de până la 921,6 Kbps, asigurând astfel, o performanță optimă pentru sisteme de automatizare industrială, instrumente științifice, sisteme de punct de vânzare și alte aplicații specializate.

UC232

Fiecare adaptor integrează caracteristici avansate de anti-interferență electromagnetică (anti-EMI), garantând o transmisie stabilă a semnalului.

Adaptorul UC232AF USB la RS232 – cel mai nou produs din serie

Adaptorul UC232AF USB la RS232 este un accesoriu ideal pentru laptopuri și PC-uri desktop care nu dispun de un port serial COM sau DB-9. Este compatibil cu sistemele de operare Windows, Mac și Linux, cu rate de transfer de până la 921,6 Kbps pentru performanță rapidă și oferă o soluție convenabilă de conectivitate pentru mai multe tipuri de sisteme și aplicații.

UC232AFEchipat cu chip FTDI, UC232AF asigură o transmisie stabilă cu sisteme de operare noi, menținând în același timp compatibilitatea și cu sistemele mai vechi. În plus, funcția sa plug-and-play permite o configurare ușoară și utilizare instantanee.

„Completarea seriei de modele UC232 a venit ca o inițiativă realizată ca răspuns la nevoile în continuă evoluție ale pieței. Analizând cerințele clienților noștri și tendințele din industrie putem oferi soluții care să corespundă așteptările lor”, a declarat Sorin Oprescu, Field Applications Engineer Eastern Europe ATEN.

Caracteristici principale:

• Suportă interfața serială RS-232;
• Utilizează cipul FTDI pentru o compatibilitate îmbunătățită a dispozitivelor;
• Performanță dovedită în capacitatea de anti-interferență electromagnetică (anti-EMI) pentru o transmisie stabilă;
• Conformitate deplină cu specificațiile USB;
• Rată de transfer de date de până la 921,6 Kbps;
• Compatibilitate cu sistemele de operare: Windows, Mac și Linux;
• Funcționează cu telefoane mobile, PDA-uri, camere digitale, modemuri și adaptoare terminale ISDN.

Adaptor pentru consolă UC232B USB la RJ-45 (RS-232)
Acest adaptor de la ATEN suportă cablu RJ-45 drept, fără a fi necesară folosirea unui cablu RJ-45 rulat pentru conectarea routerului de rețea, modemului sau a switch-ului de rețea pentru configurare.

UC232BDe asemenea, oferă performanță dovedită în capacitatea de anti-interferență electromagnetică (anti-EMI) pentru transmisie stabilă, ceea ce îl recomandă ca soluție de conectivitate de încredere și este adoptată de cele mai importante întreprinderi din întreaga lume.

Soluțiile ATEN de conectivitate includ aceste 5 modele:

– Adaptorul UC232AF USB la RS-232 cu cip FTDI;
– Adaptorul UC232C USB la RS-232;
– Convertorul cu lungime un 1 m UC232A1 RS-232;
– Adaptor consolă UC232B USB la RJ-45 (RS-232);
– Adaptorul de 35 cm UC232A USB la RS-232.

Pentru mai multe informații despre seria de modele UC232 de la ATEN , vă rugăm să vizitați următorul link.