Evenimente — October 23, 2024 at 8:10 pm

Evenimentul anual No Time for Downtime a ajuns la a 21-a ediție

by

Maguay, cea mai veche companie românească producătoare de sisteme de calcul sub brand propriu, a organizat pe 16 oct. 2024 de-a XXI-a ediție a evenimentului de referință dedicat echipamentelor și infrastructurii IT critice pentru siguranța organizațiilor „No Time for Downtime”.

Tema ediției de anul acesta s-a referit la provocările și oportunitățile asociate cu utilizarea inteligenței artificiale (AI) într-un context modern, unde riscurile și reglementările sunt în continuă evoluție.

Evenimentul a înregistrat și de această dată o participare record, păstrând totodată diversitatea prezentărilor și a partenerilor. Peste 431 participanți  – au fost prezenți clienți, personalități, dar și cei mai importanți parteneri ai Maguay, lideri globali în soluții hardware și software, precum Intel, HPE, Fortinet, Oracle, Veritas, Veeam, Bitdefender, Seagate, SAS, Pure Storage, Microsoft, Kingston, Synology, Phoenix IT, iTrack, Rittal, Durabook, ViewSonic, Athena Medical, Aurora Power și ASUS.

eduard_pughin_intro„Cea de-a 21-a ediție a No Time for Downtime a fost și ediția cu cea mai numeroasă participare: peste 20 parteneri oficiali ai evenimentului, dar și clienți, distribuitori, producători, într-un cuvânt, parteneri alături de care Maguay a contribuit semnificativ la dezvoltarea ecosistemului digital de soluții IT din România ultimilor ani.
Anul acesta, credem, a confirmat maturizarea tehnologiilor de Inteligență Artificială integrate în soluțiile informatice, hardware și software prezentate – soluții care să ajute organizațiile să folosească AI în mod eficient, etic și, mai ales, respectând legile și reglementările din domeniu. Misiunea Maguay rămâne, în continuare, aceea de a aduce cele mai moderne și performante tehnologii, dar și expertiza necesară implementării lor, alături de parteneri, contribuind la dezvoltarea și eficientizarea mediului de afaceri”,  a declarat Eduard Pughin, General Manager, Maguay Computers.