Revolut a lansat un nou produs – Conturi comune. Acesta le permite clienților din Spațiul Economic European (SEE) să creeze un cont suplimentar care să aibă doi deținători, fie ei parteneri, soți, membri de familie sau prieteni.
Noul produs este disponibil odată cu versiunea 9.0 a aplicației pentru Android și IoS, care va mai aduce o serie de optimizări din perspectiva experienței consumatorului și un modul de chat în grup, direct în aplicație.
Revolut Conturi comune este un produs care acoperă nevoile financiare diverse ale cuplurilor sau perechilor. Pentru crearea și configurarea conturilor comune, clienții nu trebuie să facă dovada că locuiesc împreună, să dea explicații sau să prezinte documente.
Alături de contul pentru copii și adolescenți Revolut <18, Conturile comune pot fi principalul mod de a gestiona banii comuni în familie sau de a finanța proiecte care sunt derulate alături de parteneri, rude, colegi de cameră sau prieteni.
Conturile comune sunt tot mai des utilizate în diverse scopuri – pentru evenimente, pentru vacanțe și city-break-uri, pentru aniversări, banchete, petreceri sau momente importante din viața unei familii sau a unei echipe.
Ce aduce nou versiunea 9.0 a aplicației?
• Shortcut-uri pe ecranul principal: clienții vor putea să-și personalizeze experiența cu aplicația, adăugând noi widget-uri pe care le pot combina conform propriilor interese, pe ecranul principal.
• Experiența utilizatorului: versiunea 9.0 aduce sute de elemente noi care cresc performanța aplicației și rezolvă aspectele remarcate de clienți ca fiind potențiale bariere pentru o experiență fără dificultăți și rapidă. Revolut solicită constant feedback-ul utilizatorilor, pe care, ulterior, îl analizează și îl transformă în actualizări ale aplicației.
• Mesageria instant de grup: chat-ul devine acum și un instrument de comunicare în grup, astfel încât utilizatorii să poată discuta despre cum își gestionează cheltuielile sau își împart notele de plată, dacă fac achiziții la comun.
• Conturi comune: clienții din SEE pot să deschidă un cont comun cu altă persoană, fie că e vorba despre partenerul de viață, un prieten, un vecin sau o rudă, astfel încât să poată transforma în realitate niște obiective comune.