Data Center / Storage — May 31, 2024 at 5:28 pm

Vertiv™ SmartCabinet™ ID: Soluții IT robuste pentru medii provocatoare

by

Vertiv, furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, prezintă Vertiv™ SmartCabinet™ ID, o soluție de ultimă generație creată pentru mediile industriale cele mai provocatoare.

 

smartcabinet-coverSmartCabinet ID este dotat cu protecție de mediu IP54, devenind astfel soluția ideală pentru mediile provocatoare afectate de praf, murdărie, umiditate și fluctuații de temperatură. Prin izolarea echipamentelor IT în interiorul unui rack etanș, SmartCabinet™ ID, acest cabinet inovator, oferă protecție completă, siguranță și longevitate sistemelor IT.

Tehnologie de răcire avansată

În centrul soluției SmartCabinet ID se află o unitate de răcire de înaltă eficientă dotată cu un compresor inverter. Acest sistem oferă o modulare a capacității între 0-100%, pentru a adapta capacitatea de răcire cu sarcina IT a sistemului, permițând funcționarea, precum și extinderea ulterioară. Acest lucru înseamnă că afacerile pot crește fără să-și facă griji referitoare la creșterea capabilităților de răcire.

Monitorizare și control de ultimă generație

SmartCabinet ID este dotat cu un ecran HMI de 9 inchi ceea ce oferă capabilități de comunicare de ultimă generație și monitorizare cu un singur panou de sticlă, atât local, cât și de la distanță. Managerii sistemelor IT pot astfel avea acces instant la date critice, beneficiind  de monitorizare și management continuu.

Protecție sporită pentru datele sensibile

Securitatea este primordială atunci când gestionați datele critice. SmartCabinet ID este echipat cu încuietori inteligente și un ventilator de rezervă de urgență, oferind filtre suplimentare de protecție și siguranță. Aceste caracteristici asigură că echipamentele și datele dumneavoastră IT rămân sigure și operaționale, chiar și în medii mai puțin sigure.

Soluții IT cuprinzătoare cu Vertiv

Pentru o implementare IT robustă, SmartCabinet ID poate fi completat cu alte produse de vârf ale Vertiv. Asocierea acestuia cu Vertiv™ Liebert® GXT5 UPS și Vertiv™ Geist™ Intelligent rPDUs (ambele vândute separat) oferă o soluție complet integrată, sporind fiabilitatea și performanța sistemului.

Design flexibil și bogat în caracteristici

SmartCabinet ID este disponibil în opțiuni de 24U sau 42U și include o ușă mare de sticlă pentru vizualizarea ușoară a echipamentului, precum și un ecran tactil integrat de 9 inchi pentru monitorizare continuă. Protecția sa IP54 și încuietorile sigure ale ușii elimină necesitatea unui spațiu IT separat condiționat și securizat. În plus, unitatea sa versatilă de respingere a căldurii poate fi montată în exterior, lângă rack sau pe acoperișul rack-ului, permițând instalarea în diverse aplicații.

Management eficient al energiei

Preintegrat cu un bloc de gestionare a puterii (PMB), SmartCabinet ID alimentează eficient atât evaporatorul interior, cât și condensatorul exterior. PMB poate fi conectat la alimentarea instalației sau la un UPS, asigurând o funcționare fiabilă și o durată de funcționare extinsă.

Răcire economică din punct de vedere al spațiului și al investiției

SmartCabinet ID oferă opțiuni de răcire extrem de eficiente fără a utiliza niciun spațiu în U. Cu opțiuni între capacități de răcire de 3,5 kW și 7,0 kW,  acesta răspunde nevoilor diverse, menținând în același timp costurile de operare scăzute, adaptând puterea de răcire la puterea termică a echipamentulu IT.

Bogdan Stratula_VertivBogdan Strătulă, Channel Reseller Manager, Europa Centrală și de Est, sintetizează seria de beneficii și avantajul competitiv ale acestei soluții de ultimă generație: „Suntem mândri să introducem Vertiv SmartCabinet ID, un produs revoluționar în implementările IT critice. Acest cabinet robust oferă protecție 24/7 împotriva condițiilor dure, susținând și oferind siguranță instalațiilor IT ale clienților noștri. De asemenea, cu sistemul de răcire integrat, care nu ocupă spațiu pe rack, permite instalarea a mai multe echipamente IT decât oricând. În plus, afișajul HMI încorporat oferă monitorizare și control avansat local și de la distanță, oferindu-vă siguranță oriunde v-ați afla.

Ventilatoarele de rezervă de urgență asigură un flux adecvat de aer și, prin diferite dimensiuni de rack și capacități de răcire, oferă flexibilitate pentru diferite aplicații. Pentru a oferi o disponibilitate ridicată a sistemului, SmartCabinet ID se poate asocia opțional cu Vertiv Liebert GXT5 pentru alimentare de rezervă neîntreruptibilă. Unitățile inteligente de distribuție a energiei în rack permit, de asemenea, monitorizarea constantă și sporesc fiabilitatea, în timp ce puterea de răcire adaptivă, care se adaptează la puterea termică a echipamentului IT, menține costurile de operare scăzute și maximizează eficiența, făcându-l o alegere inteligentă pentru orice afacere.

Pentru a rezuma, avantajul competitiv al SmartCabinet ID constă în multiplele opțiuni disponibile de dimensiuni ale rack-urilor și puteri de răcire, acoperind majoritatea scenariilor comune. La Vertiv, ne angajăm să oferim soluții inovatoare care să răspundă nevoilor în evoluție ale clienților noștri.”

Oferte de service

Vertiv își extinde angajamentul față de fiabilitate cu programe cuprinzătoare de service, inclusiv extinderi de garanție și întreținere preventivă. Opțiuni precum Garanția extinsă integrată și Garanția preferată includ piese, forță de muncă și timpi de răspuns rapid pe o perioadă de până la 5 ani, asigurând o performanță optimă continuă. În plus, serviciul de Start-up asigură o configurare inițială lină și eficientă.

Pentru companiile care depind de infrastructura lor IT, Vertiv™ SmartCabinet™ ID oferă o soluție fiabilă, sigură și eficientă, concepută pentru a îndeplini cele mai dificile condiții de mediu.

Mai multe detalii despre Vertiv™ SmartCabinet™ ID pot fi găsite la vertiv.com sau contactând experții locali Vertiv la emea.ro@Vertiv.com.