Enterprise Software, Evenimente — August 27, 2024 at 1:37 pm

Work Evolution Summit, primul eveniment dedicat evoluției muncii și produselor din ecosistemul Atlassian

by

Life in Codes organizează între 25 și 26 septembrie, Work Evolution Summit, primul eveniment din România dedicat evoluției muncii și produselor din ecosistemul Atlassian

Life in Codes WES2024 articolLife in Codes organizează anul acesta primul eveniment dedicat evoluției muncii și produselor din ecosistemul Atlassian. Astfel, între 25 și 26 septembrie 2024, Bucureștiul devine centrul inovației în managementul muncii și al proiectelor, odată cu organizarea Work Evolution Summit. Summitul se adresează celor care doresc să exploreze concepte și tendințe emergente în domeniul tehnologiei și antreprenoriatului, precum inteligența artificială, lucrul la distanță, practici agile sau cybersecurity.

Participanții vor avea ocazia să se angajeze în discuții aprofundate, să participe la ateliere practice și să interacționeze cu lideri de opinie și experți din diverse industrii. Evenimentul este, de asemenea, o platformă valoroasă de networking, care facilitează schimbul de idei și colaborări între profesioniștii care împărtășesc aceeași viziune asupra viitorului.

Summitul se adresează profesioniștilor din domeniu, lideri de organizații, motivați să exploreze noi tendințe care pot influența strategia organizațională, IT Managerilor și profesioniștilor din IT, care vor beneficia de perspective practice și workshop-uri hands-on pe teme precum Jira, Confluence și Jira Service Management, esențiale pentru gestionarea eficientă a proiectelor și serviciilor. Managerii de proiect vor avea oportunitatea de a învăța despre cele mai noi practici și metodologii pentru a conduce proiecte de succes, iar profesioniștii în dezvoltare organizațională vor descoperi noi strategii și tehnologii pentru gestionarea eficientă a echipelor la distanță, în contextul muncii remote.

În plus, evenimentul va reuni personalități importante din domeniul tech din România precum Marian Andrei, Cosmin Curticapean, dar și speakeri internaționali de la Atlassian și producători de extensii pentru produsele Atlassian. De asemenea, vor fi prezentate studii de caz de la companii precum UiPath sau Fan Courier.

Alexandru Luchian Constantinescu, CEO Life in Codes, adaugă: „Work Evolution Summit reprezintă mult mai mult decât un simplu eveniment – este o oportunitate strategică de a explora viitorul muncii și de a dobândi cunoștințele esențiale pentru a conduce organizațiile cu încredere prin provocările și oportunitățile unui peisaj în continuă schimbare. Participanții vor avea acces la informații și soluții moderne, adaptate pentru a optimiza colaborarea, managementul proiectelor și eficiența echipei. Indiferent de rolul pe care îl ocupați în organizație Work Evolution Summit vă oferă instrumentele și inspirația necesare pentru a dezvolta strategii eficiente și a asigura succesul companiei pe termen lung.”

Work Evolution Summit 2024 este o validare a succesului Life in Codes pe o piață competitivă.

Compania dispune de o expertiză aprofundată în întregul ecosistem Atlassian, iar produsele achiziționate prin intermediul Life in Codes vin cu o serie de avantaje, inclusiv o ședință de consultanță inițială gratuită pentru înțelegerea nevoilor clientului, oferte de produse și servicii la prețuri competitive, servicii complete de migrare, integrare, implementare, personalizare, training și suport, contact proactiv pentru informații despre noi funcționalități.

Mai multe detalii despre eveniment, inclusiv agenda, lista speakerilor și informațiile legate de înscriere sunt deja disponibile pe pagina dedicată evenimentului – https://lifeincodes.com/work-evolution-summit/


Despre Life in Codes
Life in Codes oferă companiilor consultanță, implementare și mentenanță pentru produsele Atlassian și extensiile lor. Acestea sunt destinate tuturor echipelor și au ca scop îmbunătățirea colaborării între echipe, managementul proiectelor, serviciilor și activităților, și o mai bună interacțiune cu clienții.  Experiența vastă de a lucra atât cu echipe de experți în IT, cât și cu echipe non-tehnice a permis Life in Codes să colaboreze cu firme importante din sectorul public și privat.

Cu peste 10 ani de experiență și 18 certificări Atlassian, compania a gestionat cu succes peste 4.000 de cereri de la clienți și a implementat mai mult de 15.000 de linii de cod în scripturi de automatizare și integrări personalizate. Life in Codes activează pe piața din România din 2013, iar în Estonia compania este prezentă din 2020 și deține un portofoliu vast și diversificat de clienți, incluzând companii de top din industrii precum financiar, marketing, retail, healthcare, asigurări, HR și telecomunicații.

Echipa Life in Codes este compusă din 15 profesioniști, care își desfășoară activitatea remote din Anglia, Franța, Belgia, Croația, Estonia, Lituania și România, flexibilitatea fiind elementul care a permis companiei diversificarea portofoliului de clienți. În prezent, printre clientii Life in Codes se numără:  Swift, Comisia Europeană, DHL, Libra Internet Bank, Orange, Fan Courier, Salt Bank, AstorMueller și AdoreMe.

Fie că este vorba de Jira, program ce facilitează urmărirea proiectelor și a sarcinilor, Confluence, soft de gestionare a cunoștințelor sau Bitbucket, program pentru gestionarea codului sursă, Life in Codes asigură o implementare personalizată care să răspundă nevoilor specifice fiecărei organizații. De asemenea, compania oferă servicii complete de suport și mentenanță, astfel încât produsele Atlassian să poată funcționa la capacitate maximă.