Securitate — September 17, 2024 at 2:40 pm

Datanet Systems continuă investițiile în securitate

by

Datanet Systems devine partener de nivel Platinum al Palo Alto Networks în România, prin investiții continue în dezvoltarea echipei și acumularea de expertiză.

Compania are o echipă de experți care au dețin 14 certificări pe soluțiile Palo Alto Networks și a derulat multiple proiecte complexe de orchestrare și automatizare a operațiunilor de securitate cu Palo Alto Networks. Printre companiile care au colaborat cu Datanet Systems la implementarea soluțiilor Palo Alto Networks se află lideri din verticalele banking, dezvoltare software, servicii IT, producție și automatizări.

Soluțiile Palo Alto Networks implementate de Datanet Systems vor ajuta companiile românești să diminueze riscurile și să facă față creșterii exponențiale a volumului de alerte de securitate care trebuie investigate.

Dragos Stroescu, director executiv Datanet SystemsUtilizând Palo Alto Networks, experții de securitate vor elimina procesarea manuală a datelor și vor automatiza aplicarea măsurilor de remediere.

„Trecerea la nivelul Platinum de parteneriat a venit natural și ne va da acces timpuriu la inovație, cunoștințe și bune practici. Soluțiile de securitate cibernetică au crescut semnificativ ca pondere în activitatea companiei în 2023. Tendința se menține și anul acesta, când ne asteptăm să depășească 15% din cifra de afaceri,” afirmă Dragoș Stroescu, Director Executiv Datanet Systems.

Datanet are capacitatea să integreze soluțiile Palo Alto Networks cu mai mult de 700 de aplicații și produse de la alți producători hardware și software, ceea ce aduce vizibilitate asupra întregului mediu IT.