MANAGEMENT — September 17, 2024 at 2:43 pm

Frank Poncheri, noul Chief Human Resources Officer (CHRO) al Vertiv

by

CHRO se concentrează pe a include excelența în achiziționarea de talente și dezvoltarea angajaților în sprijinul unei culturi de înaltă performanță

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, l-a numit pe Frank Poncheri în funcția de director de resurse umane (CHRO), în subordinea CEO-ului Giordano (Gio) Albertazzi. El va conduce strategia, dezvoltarea și execuția HR, consolidând în continuare prioritățile și comportamentele strategice ale Vertiv.

Poncheri are peste 15 ani de experiență în HR și strategie corporativă, cu accent pe dezvoltarea globală a angajaților, managementul talentelor și cultura de înaltă performanță. Anterior, a ocupat funcții de vicepreședinte al departamentului de resurse umane și integrare corporativă, director divizional de resurse umane și diverse alte roluri în timpul mandatului său de 10 ani la Owens Corning în Statele Unite și Finlanda. Și-a început cariera în HR la GE Aerospace, după ce a finalizat programul intensiv de HR Leadership.

„Pe măsură ce Vertiv continuă să stimuleze inovația și conducerea în industrie, succesul nostru continuu este puternic influențat de calitatea echipelor noastre. Pentru a oferi clienților noștri cea mai înaltă experiență și pentru a ne îndeplini promisiunea față de investitorii noștri, este esențial să pregătim angajați care vor prospera în cultura noastră de înaltă performanță”, a spus Albertazzi. „Sunt încrezător că Frank ne va ajuta să promovăm o organizație de talie mondială.”

570x570_frank-poncheri_vertiv-chief-human-resources-officerAcesta este un moment interesant pentru a fi în spațiul critic al infrastructurii digitale și un moment oportun pentru a asigura talentul potrivit”, a spus Poncheri. „Aștept cu nerăbdare să promovez poziția Vertiv în această industrie, conducând strategia de resurse umane și echipând angajații cu instrumentele și mediul care vor permite creșterea individuală și a companiei.”

Poncheri a obținut două diplome de la Universitatea de Stat din Ohio, Colegiul de Afaceri Max M. Fisher – Licență în Administrarea Afacerilor și Master în Relații de Muncă și Resurse Umane.

Pentru mai multe informații, vizitați Vertiv.com.