COMUNICATE — September 21, 2024 at 9:28 pm

Binance va dona sub formă de airdrop 1,164,950 USD în BNB utilizatorilor afectați de inundațiile devastatoare din România, dar și din alte țări din Europa

by

Ca răspuns la inundațiile devastatoare cauzate de Furtuna Boris în Europa Centrală, Binance Charity distribuie prin airdrop 1,164,950 USD în BNB utilizatorilor Binance identificați ca locuind în zonele cele mai afectate.

Binance CharityIdentificarea utilizatorilor se va baza pe dovada adresei (POA) completată până la 18 septembrie 2024, indicând faptul că aceștia locuiesc în cele mai afectate zone din România. Utilizatorii care sunt identificați ca locuind în aceste zone vor primi fiecare 50 USD în BNB direct în contul lor Binance.

Recunoaștem că pot exista mulți utilizatori în zonele afectate care nu au completat încă POA. Prin urmare, pentru orice utilizator existent care finalizează POA după 20 septembrie 2024 și înainte de 11 octombrie 2024, vom dona în plus 25 USD în BNB direct în contul lor Binance.

Fondurile vor ajunge la utilizatorii noștri până pe 11 octombrie 2024.

Ilie Pușcaș Country Manager Binance România a declarat: „Efectele inundațiilor din România au fost devastatoare, distrugând case, bunuri și, din păcate, vieți. Ne propunem să aducem un sprijin celor afectați. Sperăm că utilizatorii noștri care primesc aceste donații le pot folosi cât mai bine la nivel local, fie pentru nevoile lor sau ale celor dragi, fie pentru comunitățile locale unde este cea mai mare nevoie.”

Binance este alături de utilizatori și va continua să lucreze la modalități suplimentare de a ajuta membrii afectați ai comunității.