Servicii IT — September 23, 2024 at 6:39 pm

SII Romania obtine certificarea Great Place to Work® pentru al treilea an consecutiv

by

SII România, companie multinațională specializată în servicii și consultanță în tehnologie, a obținut pentru al treilea an consecutiv certificarea Great Place to Work®, acordată organizațiilor cele mai apreciate de către angajați la nivel internațional.

SII Romania - GPTW

Cu o rată de completare a chestionarului Trust Index© de 86%, cu 3% mai mare față de anul trecut, SII România se bucură de un feedback pozitiv, consolidându-și poziția de angajator de top și demonstrând un angajament continuu față de crearea unui mediu de lucru echitabil, transparent și inovator.

Conform rezultatelor obținute, peste 92% dintre angajați recunosc și apreciază valorile fundamentale ale companiei, cum ar fi promovarea unei culturi organizaționale bazate pe corectitudine, incluziune și respect. În același timp, 90% dintre respondenți consideră că mediul de lucru este unul primitor și plăcut, evidențiind eforturile organizației de a crea o atmosferă de apartenență, iar mai mult de 80% au încredere în companie și apreciază transparența și echitatea din cadrul acesteia.

Pe de altă parte, SII România pune un accent deosebit pe inovație și dezvoltare profesională, iar peste 79% dintre angajați recunosc caracterul inovator al proiectelor, resurselor și competențelor oferite. În plus, 82% dintre angajați simt că li se oferă încredere în activitarea lor zilnică, ceea ce subliniază angajamentul companiei de a sprijini și dezvolta potențialul fiecărui membru al echipei.

„Suntem extrem de mândri să obținem certificarea Great Place to Work® pentru al treilea an la rând. Acest succes reflectă angajamentul nostru continuu față de crearea unui mediu de lucru incluziv, inovator și colaborativ. Corectitudinea, transparența și dezvoltarea profesională rămân pilonii culturii noastre organizaționale, iar rezultatele obținute ne motivează să continuăm investițiile în bunăstarea și creșterea echipelor noastre,” a declarat Iulia Surugiu, CEO SII România.

În ultimul an, SII România a implementat o serie de inițiative pentru a îmbunătăți experiența angajaților, printre care se numără crearea unui departament dedicat managementului talentului, cu o echipă specializată în sprijinul și dezvoltarea profesională a angajaților. În același timp, compania a susținut în mod continuu, prin evenimente, promovarea spiritului de echipă și, în plus, s-a extins teritorial prin deschiderea de noi locații în Iași și Timișoara, ceea ce a adus mai multe oportunități de colaborare și creștere profesională. Totodată, SII România a continuat să ofere un mediu de lucru flexibil, menținut pentru a sprijini echilibrul între viața profesională și cea personală.

Mai mult, certificarea Great Place To Work® și încrederea echipei reprezintă pentru companie un angajament ferm de a-și îmbunătăți în continuare mediul de lucru, bazându-se pe feedback-ul valoros primit de la angajați. Astfel, SII România își propune să mizeze în continuare pe direcții strategice ce vizează dezvoltarea profesională, promovarea colaborării eficiente și întărirea culturii organizaționale. În plus, va continua să inoveze și să dezvolte soluții de ultimă generație în domeniile AI, Data Science și Machine Learning, contribuind la succesul clienților și la progresul tehnologic.

Great Place to Work® reprezintă o autoritate globală de cercetare, consultanță și training, ce ajută companiile să creeze și să mențină medii de lucru excelente. Metodologia de evaluare se axează pe o serie de criterii importante pentru angajați, precum încrederea, respectul, corectitudinea, implicarea, comunicarea, competența, colegialitatea și altele. În același timp, se analizează relațiile angajaților atât cu superiorii ierarhici, cât și cu ceilalți colegi, dar și percepția acestora privind propriul loc de muncă. Certificarea este valabilă pe o perioadă de un an, iar companiile sunt eligible automat pentru lista celor mai bune locuri de muncă la nivel regional și global.