Networking — October 3, 2024 at 4:58 am

Allied Telesis a lansat un plug-in pentru sistemul Wisenet WAVE VMS de la Hanwha Vision America

by

Allied Telesis, lider global în rețele inteligente, în parteneriat cu Hanwha Vision America, a anunţat disponibilitatea unui plug-in pentru sistemul Wisenet WAVE VMS de la Hanwha Vision America.

networks.

Ca o extensie a parteneriatului celor două companii anunțat la începutul acestui an, plug-in-ul permite administratorului Wisenet WAVE VMS abilitatea de a controla și gestiona switch-urile Allied Telesis dintr-un singur panou. Acest progres eficientizează operațiunile de securitate, atenuează riscurile și îmbunătățește timpul de funcționare.

Tehnologia oferă utilizatorilor finali posibilitatea de a atenua problemele cu camera și de a reduce rulourile camioanelor. Acest parteneriat combină expertiza Allied Telesis în infrastructura de rețea sigură cu tehnologia de ultimă oră de supraveghere video a Hanwha Vision America, permițând organizațiilor să implementeze sisteme de supraveghere foarte sigure și scalabile.

„Am fost întotdeauna în fruntea soluțiilor inovatoare de securitate a rețelei. Cu acest plug-in avansat, utilizatorii platformei Wisenet WAVE VMS de la Hanwha Vision America sunt mai înarmați decât oricând pentru a evita încălcările costisitoare și timpii de nefuncționare. Este cu adevărat soluția completă pentru simplificarea gestionării rețelei și a camerelor IP”, spune Rahul Gupta, CTO la Allied Telesis.

Tom Cook, vicepreședinte executiv pentru vânzări și operațiuni, America de Nord la Hanwha Vision America, a adăugat: „Suntem încântați să lansăm un plug-in care integrează sistemul Wisenet WAVE VMS de la Hanwha Vision America cu soluțiile de rețea Allied Telesis, oferind o soluție perfectă. rețea de securitate și supraveghere end-to-end. Prin implicarea încă din faza de proiectare, ne asigurăm că soluția este perfect optimizată pentru nevoile clienților noștri. Această colaborare stabilește un nou standard pentru infrastructura de rețea sigură, fiabilă și eficientă.”