EDUCATIE / JOB, Evenimente — October 16, 2024 at 4:45 pm

Lista companiilor cu planuri de recrutare în această toamnă

by

Angajatori de TOP București, cel mai mare eveniment de carieră din România, va avea loc pe 25-26 octombrie, la Sala Palatului din București. Organizat din 2006, evenimentul de carieră Angajatori de TOP va reuni 7.000 de joburi, peste 100 de companii și peste 7.000 de participanți.

IMG1_ADTBPe lângă oportunitățile profesionale și ocazia de a se conecta cu potențialii angajatori, vizitatorii vor avea șansa să participe la prima Academie de Carieră din țară. În plus, noutatea ediției din această toamnă constă în cele 6 servicii de consiliere în carieră.

Vineri și sâmbătă, pe 25-26 octombrie, cei care sunt în căutarea unui loc de muncă pot discuta cu peste 100 de angajatori din domenii variate de activitate. Inginerie, BPO, Retail, servicii financiar-bancare, FMCG, Pharma și Automotive sunt câteva dintre cele mai bine reprezentate domenii în cadrul evenimentului de carieră Angajatori de TOP.

Printre companiile care au confirmat prezența se numără: BAT Romania – în calitate de Partener Principal, alături de: Renault Group Romania, Valoris, PENNY., Siemens Energy, Mega Image, Omniasig, AECOM, Finastra, Danone, futurenet, Apa Nova, Concentrix, ADP Romania, ABA – Austrian Business Agency, Baker Tilly, Evolution Romania, Allianz-Tiriac Asigurari, Prysmian, Hornbach, SG GSC (Societe Generale Global Solution Centre), EY Romania, Decathlon Romania, Ericsson, Bunge Romania, MHP – A Porsche Company, HPE (Hewlett Packard Enterprise), United Recruitment, Mondelez International, Pilot Runway, Veeam Software, Interbrands Orbico, SLB Romania, Peek&Cloppenburg, TELUS Digital, Imobiliare.ro Finance, Serviciile de Telecomunicatii Speciale, McDonald’s in Romania, KPMG in Romania, ING Bank Romania, PPC Romania, PepsiCo, BCR, HazelHeartwood, Wizz Air, Raiffeisen Bank, Honeywell, VESTAS ROMANIA, Genpact, Allianz Trade, Froo, LPP Romania Fashion, DSU FiiPregatit.ro, Parfumerie Douglas Romania, GE Vernova și multe altele.

În această toamnă, Angajatori de TOP București oferă, în premieră, 6 servicii de consiliere în carieră, unde vor fi prezenți profesioniști din Resurse Umane. Candidații pot descoperi care sunt strategiile pe care le pot adopta pentru a parcurge cu succes provocările profesionale, indiferent de etapa în care se află.

Carieră în IT: Pentru cei care vor să înceapă o carieră în domeniul IT sau au deja experiență și își doresc mai mult.
Mamici din nou la Job: Perioada de tranziție poate fi una plină de satisfacții profesionale, dar și dificilă deoarece noile mămici trebuie să învețe cum să echilibreze responsabilitatea de la job cu cea de acasă.
Reconversia profesională: Care este setul de skill-uri & calificări suplimentare sau complet noi pentru cei care vor să schimbe domeniului de activitate? Ce provocări pot aparea?
Negocierea salarială: Care sunt cele mai bune strategii care pot fi aplicate în timpul negocierii salariale?
CV Scoring: Participanții vor afla de la un specialist HR ce notă primește CV-ul și ce pași pot urma pentru a-l îmbunătăți.
Kickstart your career: trainee, internship & entry level jobs. Alegerile făcute după terminarea studiilor pot dicta întreg parcursul profesional, așa că, e important ca deciziile să aibă la bază un plan de dezvoltare clar conturat.

Participarea la Angajatori de TOP București este gratuită în baza CV-ului Barcode. Mai multe detalii pe Hipo.ro